Гарафа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гарафа

Гарафите представляват съдове за различни течности, които имат специфична форма. Те притежават тясно и дълго гърло, а колкото по-надолу отиваме, толкова по-широки стават. Формата им наподобява тази на пясъчен часовник. Повечето гарафи имат голяма вместимост, като най-често тя е в границите на 1-2 литра. А иначе думата гарафа идва от арабски и означава гребя, черпя.

Какви гарафи има?

Най-често с гарафи се сервира вода или вино, но може да се използват и за чай или мляко. В древността слугите са използвали именно тези съдове, за да сервират напитки на своите господари, тъй като гарафите имат голям капацитет на вместимост и са стабилни. Гарафите най-често са изработени от прозрачно стъкло, но може да открием и варианти от кристал. Съществуват съдове, които са инкрустирани с различни видове благородни метални, като злато и сребро. Те са истинско произведение на изкуството.

Как да решим какви гарафи да си купим?

Изборът на гарафи може да Ви затрудни, ако не сте сигурни от какъв съд имате нужда. Ако Ви е трудно да се спрете само на един от функционалните съдове, то можете да бъдете спокойно, тъй като често гарафите се предлагат в комплекти, а ако няма такива, то сами можете да ги комбинирате. Освен това е добре, че можете да намерите гарафи в различни ценови категории.

Откъде да купите гарафи?

Можете да си купите гарафи от редица магазини, като Метро, Пени,Мастърхаус, Еником-М, Кауфланд, Como и още много други. За да Ви помогнем да изберете най-добрият съд на изгодна цена, създадохме дигитален каталог, който да Ви ориентира на кой съд да се спрете. Разгледайте най-актуалните оферти за гарафи и си налейте добро настроение още сега.