Гарафа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 181 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гарафа

Гарафите представляват съдове за различни течности, които имат специфична форма. Те притежават тясно и дълго гърло, а колкото по-надолу отиваме, толкова по-широки стават. Формата им наподобява тази на пясъчен часовник. Повечето гарафи имат голяма вместимост, като най-често тя е в границите на 1-2 литра. А иначе думата гарафа идва от арабски и означава гребя, черпя.

Какви гарафи има?

Най-често с гарафи се сервира вода или вино, но може да се използват и за чай или мляко. В древността слугите са използвали именно тези съдове, за да сервират напитки на своите господари, тъй като гарафите имат голям капацитет на вместимост и са стабилни. Гарафите най-често са изработени от прозрачно стъкло, но може да открием и варианти от кристал. Съществуват съдове, които са инкрустирани с различни видове благородни метални, като злато и сребро. Те са истинско произведение на изкуството.

Как да решим какви гарафи да си купим?

Изборът на гарафи може да Ви затрудни, ако не сте сигурни от какъв съд имате нужда. Ако Ви е трудно да се спрете само на един от функционалните съдове, то можете да бъдете спокойно, тъй като често гарафите се предлагат в комплекти, а ако няма такива, то сами можете да ги комбинирате. Освен това е добре, че можете да намерите гарафи в различни ценови категории.

Откъде да купите гарафи?

Можете да си купите гарафи от редица магазини, като Метро, Пени,Мастърхаус, Еником-М, Кауфланд, Como и още много други. За да Ви помогнем да изберете най-добрият съд на изгодна цена, създадохме дигитален каталог, който да Ви ориентира на кой съд да се спрете. Разгледайте най-актуалните оферти за гарафи и си налейте добро настроение още сега.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!