Гардероб Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 9 от 8 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 184 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гардероб

Гардеробите са неизменна част от интериора на дома ни, затова всички търсим не само стилна визия и здравина, но и функционалност. Те могат да бъдат с две или повече крила, дизайнерски или не, с плъзгащи се врати и от различни видове дърво.

На кои марки да заложим?
Производители като Банко, Виденов, Явор, Арон, Айко, Комо, Идеа, Нокора, Мондо и други все повече осъвършенстват мебелите си, за да запазят освен здравината, така и да подобрят външния им вид.

Какво трябва да знаем преди да си купим гардероб?
Наблюдава се общ стремеж в модерното производство да се създават гардероби със скритити сглобки и опциите за надстройки. Въпреки голямото разнообразия обаче е много трудно и деликатно да се вземе решение кой точно гардероб би паснал най-добре в дома ни. Масивните, твърде големи гардероби, които заемат неимоверно много пространство в дома Ви, вече са отстъпили място на модерните, леки и разчупени модели гардероби, чиято вместимост не е по-малка от тази на предшествениците им. Благодарение на системите за вграждане, които новото поколение модерни гардероби притежават се използва пълноценно всеки метър от помещението Ви. Интересното е, че производителите са създали дизайни, който са лесно преносими и монтирането им вече е като детска игра.

Откъде да пазаруваме?
Тенденция в последните години се наблюдава някои хора да използват услугите на мебелни фирми, за да проектират сами своите мебели, не винаги обаче това се оказва най-доброто и най-евтиното решение. Ако сте решили да се доверите на мебелни производители и да закупите техни вече проектирани продукти това е точното място – в каталозите на  Айко, Арон, Ирим, Икеа Долче Каса, Мебели Виденов, Зона, Лабиринт, Юнис булини, Дизма, Комо, @Хоу за Вас специално са подбрани всички топ оферти на производителите, за да Ви улеснят в правилния Ви избор.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!