Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Гел за бръснене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гел за бръснене

Бръсненето е част от ежедневието на много мъже. Затова трябва внимателно да се избират продуктите за него. На пазара има редица продукти за бръснене – крем, пяна, гел, дори сапун и олио. Въпреки това през последните години, все повече почитатели набира гелът за бръснене.

Каква е разликата между гел, пяна и крем за бръснене?

Основните разлики между тези три продукта са тяхната консистенция, както и начина на нанасяне. Кремът е класически продукт, който се използва при бръснене. Той се нанася със специална четка с кръгови движения. По този начин се образува мека пяна. От друга страна, пяната за бръснене е по-лесна за използване, тъй като се нанася върху кожата директно след изпръскването си. Геловете за бръснене първо се разтриват между ръцете, като малко гел образува голямо количество пяна.

Какъв гел за бръснене да изберем?

Както и при останалите продукти за бръснене, геловете също са предназначени за различни типове кожа. Най-предпочитани са тези за чувствителна и склонна към раздразнения, обриви и зачервявания след бръснене. Те съдържат успокояващи и хидратиращи съставки – екстракти от мента, жожоба, лайка, невен, витамини Е, А, глицерин и други. Когато избирате гел за бръснене, обърнете внимание на съдържанието. Не е добре продуктът да съдържа алкохол, който може да раздразни деликатната кожа.

Популярни марки, които предлагат гелове за бръснене в мъжките си серии са Avene, Eucerin, Nivea, Lierac, Gillette и други.

Откъде да купим крем за бръснене?

Може да намерите различни марки и видове гелове за бръснене както в магазините за козметика, така и в аптеките и в Lidl, Billa, Carrefour, Фантастико и другите супермаркети. Разгледайте промоционалните оферти за гелове за бръснене и изберете най-изгодната цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!