Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Гел за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гел за коса

Гелът за коса представлява стилизиращ козметичен продукт с гелообразна форма, който ни помага да оформим прическата си. Той се използва най-вече от представителите на силния пол, но много дами също му се доверяват, за една прекрасна и нетрадиционна прическа. Гелът за коса има страхотен заглаждащ ефект и придава блясък на косата.

Какви гелове за коса можем да си купим?

Можем да открием много различни видове гел за коса в зависимост от това за коса коса са предназначени. Така например за по-сухата коса има стилизиращ и хидратиращ козметичен продукт. Има и гелове за екстра силна фиксация, които съдържат активни съставки, удължаващи стилизиращото действие на продукта. Има още гелове за обем и блясък.

Полезни съвети

Хубаво е, когато нанасяме гел върху косата си, да не прекаляваме с количеството. Това е важно, защото прекомерната употреба на козметичния продукт води до обратен ефект и вместо косата да изглежда красива и естествена, тя става твърда и неприятна на външен вид. Добре е да нанасяме гел върху косата си, докато е леко влажна, защото тогава косъмът е по-мек и в тази връзка се моделира по-лесно.

Откъде да изберете гел за коса?

Косата Ви ще изглежда по-красива и подредена, ако използвате гел за целта. Можете да откриете многообразие от стилизаращия продукт в предложенията на редица водещи търговски марки, сред които Нивеа, Лореал, Вела, Гарниев и още много други. За да Ви улесним в търсенето на най-подходящия гел за Вашата коса, създадохме дигитална брошура, в която събрахме най-актуалните предложения на водещи търговски вериги, сред които Лореал, dm, Лили, Карфур, Макао и още много други. Зарадвайте косата си още сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!