Готварска печка

Намерихме 11 резултата за Готварска печка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 11 промоции за Готварска печка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Готварска печка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Готварска печка

Любопитен факт е, че фурната съществува от дълбока древност – сведенията за нея датират от IV в. пр. Хр. Първоначално са изпичали храна в отворени пещи, а по-късно са изобретявали различни видове фурни според нуждите и мястото, с което разполагали. Гърците са сочени за пионери в това начинание, като именно те са изпробвали и нови рецепти със сладък хляб, а по-късно и торти, пудинги и др. Историците казват, че южните ни съседи са разработили около 70 вида хляб, които са изпробвали в старите фурни и са продавали готовата продукция на населението.

Каква фурна да избера? Какви видове има на пазара?

Модерната фурна доста се различава от това, което древните хора са използвали. Външният й вид е естетически издържан и уредът е функционален, а размерът е значително по-малък от този, който е преобладавал по времето на древните гърци.
В миналото печките са се захранвали на дърва или въглища, но сега са предимно на електричество или природен газ.
За да изберем подходящата фурна за нашия дом, трябва да определим какви функции искаме да има. Модерните печки са снабдени с нагреваем вентилатор, който позволява да се образува добра циркулация на въздуха по време на готвене и ястието се приготвя по-бързо и по-вкусно. Други важни за един кулинар добавки са наличието на грил и интегрирана скара във фурната.
Някои от най-новите модели печки комбинират действието на готварската фурна и микровълновата печка, което позволява на потребителя да спести от времето за готвене и да изпробва повече функции по време на работа с уреда. Препоръчително е при избора си на печка да избираме такава с таймер, който сигнализира звуково, когато е минало определено време от началото на печене или да се самоизключва, когато е превишено то. Защото на почти всеки човек се е случвало да забрави за по-дълго време ястието в пещта, а освен че това води до изгорена и изхабена храна, е предпоставка за развитието на пожар.

Кои марки фурни са добри? Къде мога да избера?

Сред предпочитаните марки на пазара са „Gorenje”, “Indesit”, “Electrolux”,”Diplomat”,”AEG” и др. За щастие в повечето големи магазини за техника има изобилие от модели, които може да разгледате, например в „Техномаркет“, „Технополис“, Търговска верига „Зора“,“Техмарт“, както и в „Денси“.
Не купувайте първата харесана вещ, разгледайте подробно брошурите, които сме събрали за Вас, за да се информирате за текущите намаления на фурни на пазара.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах