Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Гофрети Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гофрети

След палачинките, гофретите са едни от най-популярните тестени изделия, които са предпочитани за закуска или похапване през деня. За разлика от тънките или дебели гладки палачинки, гофретите се отличават с характерната си вълнообразна повърхност.

Какво представляват гофретите?

Първата записана рецепта за гофрети е датирана от XIV в., като в към съставките е включено и вино. В рецепта от началото на XVI в. за първи път е включена захар, а подправките се прибавят директно в тестото.

Основните съставки, от които се  приготвят гофретите са брашно, яйца, масло, прясно или кисело мляко, мая. В зависимост от рецептата се прибавят и различни количества захар и сол, както и допълнителни подправки като ванилия, канела.

Най-важната част от приготвянето на гофретите е изпичането на тестото. То се изсипва в специален уред – гофретник, на който се дължи и специфичният вид на гофретите. Готовите гофрети могат да се гарнират с мед, кленов сироп, сладко, течен шоколад, плодове, ядки и други. Гофретите могат да са и със солена плънка, която зависи от личните предпочитания и вкусове.

Ако се чудите каква рецепта да изберете, може да купите готова смес за гофрети. В нея са включени необходимите сухи съставки, които се разтварят с мляко или вода. Ако не искате да губите време в бъркане и печене на гофретите, може да закупите готови. В магазините се предлагат както готови гофрети, така и гофрети с различни пълнежи.

Откъде да купим гофрети?

В магазините за хранителни стоки ще намерите както смеси за гофрети, така и готови опаковани гофрети. Разгледайте актуалните брошури на магазините и изберете желания хранителен продукт на атрактивна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!