Гофретник

Намерихме 2 резултата за Гофретник в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Гофретник. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Гофретник и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

19.10 - 15.11 ДЕНСИ
19.10 - 15.11 ДЕНСИ

Подобни продукти от тази категория

26.09 - 23.10 Фантастико
01.10 - 31.10 Аптеки Subra
01.10 - 31.10 Билла
04.10 - 24.10 Практикер
24.09 - 29.02 Office 1 Superstore
11.10 - 31.10 Технополис
11.10 - 31.10 Технополис
11.10 - 31.10 Технополис

Повече информация за Гофретник

Няма нищо по-хубаво от това да зарадвате децата и семейството си с топла и ароматна закуска. Ако палачинките и сандвичите са Ви омръзнали, може да приготвите вкусни гофрети. Децата са най-големите им почитатели, а формата им е не по-малко примамлива от техния аромат. За да приготвите гофретите е добре да имате и специален уред – гофретник, който гарантира отличното изпичане на тестото.

Какъв гофретник да изберем?

Гофретникът е малък домакински електроуред, който бързо се превръща в любим уред за цялото семейство. Гофертниците са с незалепващо покритие и релефна повърхност на плочата, която прави гофретите още по-апетитни, а почистването улеснено. Различните модели и марки се различават по мощност. Препоръчително да търсите уреди с по-голяма мощност, тъй като времето за изпичане ще бъде по-кратко. Повечето гофретници имат светлинен индикатор и топлоизолиран корпус.

На пазара се предлагат различни по големина и форма уреди, а изборът им е по Ваш вкус. Дали да бъде в кръгла форма или правоъгълна, във формата на цвете или на усмихнати личица – Вие решете.

Откъде да закупим уреда и каква сума да предвидим?

Гофретници може да намерите във всички магазини за техника. Обикновено са в сектора за малки електроуреди и стоят редом до тостерите и скарите. Добре е да проверите за гаранционния срок на уреда и да се информирате за сервизната поддръжка. Tefal, Severin, Finlux, Clatronic, Elekom и други утвърдени марки предлагат практичния електроуред. Средната цена за 1200 W е около 40 лв.

На пазара се предлагат и уреди 2 в 1 – гофретник и тостер за сандвичи. Тяхната цена е по-висока, но и предлага двойно приложение. Подобен уред на Tefal, например, струва около 100 лв.

Може да проверите за промоционални оферти на различни техномаркети, в електронните им брошури в Broshura.bg.