Гофретник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гофретник

Няма нищо по-хубаво от това да зарадвате децата и семейството си с топла и ароматна закуска. Ако палачинките и сандвичите са Ви омръзнали, може да приготвите вкусни гофрети. Децата са най-големите им почитатели, а формата им е не по-малко примамлива от техния аромат. За да приготвите гофретите е добре да имате и специален уред – гофретник, който гарантира отличното изпичане на тестото.

Какъв гофретник да изберем?

Гофретникът е малък домакински електроуред, който бързо се превръща в любим уред за цялото семейство. Гофертниците са с незалепващо покритие и релефна повърхност на плочата, която прави гофретите още по-апетитни, а почистването улеснено. Различните модели и марки се различават по мощност. Препоръчително да търсите уреди с по-голяма мощност, тъй като времето за изпичане ще бъде по-кратко. Повечето гофретници имат светлинен индикатор и топлоизолиран корпус.

На пазара се предлагат различни по големина и форма уреди, а изборът им е по Ваш вкус. Дали да бъде в кръгла форма или правоъгълна, във формата на цвете или на усмихнати личица – Вие решете.

Откъде да закупим уреда и каква сума да предвидим?

Гофретници може да намерите във всички магазини за техника. Обикновено са в сектора за малки електроуреди и стоят редом до тостерите и скарите. Добре е да проверите за гаранционния срок на уреда и да се информирате за сервизната поддръжка. Tefal, Severin, Finlux, Clatronic, Elekom и други утвърдени марки предлагат практичния електроуред. Средната цена за 1200 W е около 40 лв.

На пазара се предлагат и уреди 2 в 1 – гофретник и тостер за сандвичи. Тяхната цена е по-висока, но и предлага двойно приложение. Подобен уред на Tefal, например, струва около 100 лв.

Може да проверите за промоционални оферти на различни техномаркети, в електронните им брошури в Broshura.bg.