Градинска гарнитура Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Градинска гарнитура

Обзавеждането и декорирането на градината са важни детайли, които превръщат обикновеното открито пространство в място за отдих и релаксация, за събиране със семейството и приятелите. За да бъде комфортна и уютна градината трябва да изберем подходящи градински мебели.

Каква градинска гарнитура да изберем?

Изборът на подходящи мебели за градината зависи, на първо място, от техните размери и съответно – с мястото на което ще бъдат поставени. Най-предпочитаните градински мебели са изработени от дърво, както и от ратан. Синтетичният ратан се препоръчва за външни мебели, докато естественият за мебели във вътрешни помещения. Те се отличават с атрактивен дизайн, който допълва откритото пространство.

Може да избирате от широка гама мебели за градината – столове и маси, пейки, дивани и фотьойли. Някои от мебелите се предлагат с меки възглавници и облегалки. Те също се различават по десен и материали.

Добре е да определите ориентировъчна сума, която бихте отделили за градинска гарнитура. В зависимост от вида, използваните материали за изработване, размер и т.н. цените варират. Може да намерите градински комплекти под 100 лв., както и такива за няколко хиляди.

Откъде да купим градинска гарнитура?

Разнообразие от мебели за градината ще намерите в магазините за обзавеждане – Бриколаж, Практис, Икеа, Багира и други. Ако вече сте избрали градинските си мебели или все още се колебаете, разгледайте промоционалните брошури на магазините и открийте най-изгодните предложения. Може да го направите по всяко време, бързо и лесно, в сайта Broshura.bg. Тук ще намерите актуалните намаления на градинско обзавеждане, които се предлагат от търговките вериги.