Градинска възглавница Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 11

    Открихме: градинска възглавница

    ИКЕА брошура до 15.08.2019
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Градинска възглавница

Ако разполагате с двор или вилата Ви има красива градина, можете да се погрижите за красотата на градинските си мебели, а и за своя собствен комфорт, като купите градински възглавници. Поставени върху стол или шезлонг, те не само придават цвят на мебелите, но и ги правят по-удобни и приятни за почивка.

Каква градинска възглавница да избера?

Градинските възглавници са предпочитани декоративни елементи към ратановите мебели в  градината. Предлагат се в най-различни цветове и размери. Някои видове имат покритие от мушама, за да могат лесно да се почистват, имайки предвид, че са изложени на външно влияние и понякога на лоши метеорологични условия. При избор на възглавница за Вашата градина гледайте да подберете модел, който е едновременно красив и функционален. Ако имате няколко стола, комбинирайте възглавниците за всички тях да бъдат еднакви или поне с общ елемент. По принцип много от градинските мебели се продават в комплект с възглавници, но има и някои, които се предлагат самостоятелно. Не очаквайте този тип възглавници да са меки като тези, на които спим – те са традиционно по-твърди, но са направени така, за да ни е удобно, тъй като голяма част от градинските възглавници са предназначени за шезлонг, а това предполага стабилност за цялото тяло.

Какви цени да очаквам?

Средно възглавниците за шезлонг или стол с голяма облегалка струват между 20 и 40 лева, а ако искате от малките възглавници за диван, може да откриете на цени между 6 и 15 лева.

Откъде да си купя градинска възглавница?

Използвайте нашия сайт като помощник при намирането на качествени и изгодни стоки за градината. Възглавници може да намерите в магазините на „Como”, “IKEA”, “Aiko”, “Bauhaus”, “Mr. Bricolage” и др.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!