Градинска маса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Градинска маса

За да си осигурите необходимия комфорт във Вашите двор или градина, неизбежно трябва да се снабдите с градинска маса. Тя може да изглежда по различен начин, но едно е сигурно, винаги ще създава уют във външното пространство. Ето защо градинските маси са един от най-важните продукти, които можете да подарите на себе си, а и на Вашата градина.

Какви градински маси можем да си купим?

Можем да избираме измежду богато многообразие от градински маси. Най-често масите, които поставям в градината са пластмасови или дървени. Първите са удобни и функционални, а често имат опция да се събират и разтягат. Могат да се поставят до басейна или да се комбинират с подходящи столове. Ако пък изберете дървена маса, то със сигурност ще имате удобно решение за похапване навън в горещите летни дни. Масите се различават и по техните размери, както и по формата. Можете да си купите овални, а също и правоъгълни и квадратни маси. Могат да бъдат ниски, високи  и така нататък.

Как да изберете най-подходящата маса за Вас?

Решете от какво имате нужда като помислите как искате да изглежда Вашата градина. Ако имате басейн, то можете да заложите на ниска пластмасова масичка до шезлонга. Ако пък имате нужда от удобство и стабилност, то голямата дървена маса е точно за Вас. В зависимост от цената можете да откриете различни градински маси, като има за всекиго по нещо.

Откъде да си купите градинска маса?

Сред магазините, в които можете да откриете градински маси, са Практикер, Айко, Моббо, Карфур, Метро, Чечосан, Como, Бриколаж, Темакс и много други. За да Ви помогнем да изберете най-удобната маса за Вашия двор, селектирахме най-добрите предложения на тези големи търговски вериги и  ги поставихме  в нашия дигитален каталог. Разгледайте го в нашия сайт и изберете новата си градинска маса още сега.