Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Градинско осветление Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Градинско осветление

Слънчевите и топли дни са чудесни за почивка и отмора сред зеленината и цветята на нашата градина. Същото важи и за спокойните летни вечери, през които може да се съберем със семейството и приятелите. За да се чувстваме комфортно и удобно, дори и през тъмните часове на денонощието, е добре да изберем подходящо градинско осветление.

Какви видове градински осветителни тела има?

Напоследък все по-голяма популярност набират соларните осветителни лампи. Те се захранват от слънчева енергия. Те са предпочитани, тъй като са енергийно независими и могат да се поставят навсякъде в градината. Най-често се използват за осветяване на алеи и пътеки.

При електрическите осветителни тела има по-голямо разнообразие. Може да намерите различни стилове, размери и цветове на лампи, с формата на фенери, аплици, висящи или стоящи – в зависимост от мястото, на което искате да ги поставите. Обикновено те се предлагат с енергоспестяващи крушки. Може да изберете и прожектори, които могат да бъдат и със сензор за движение. Те са практични, тъй като осветяват пространството само при наличие на движение.

Какво градинско осветление да изберем?

На първо място – определете предназначението и разположението на осветителните тела, дали искаме осветлението на откритото пространство да е по-силно или търсим по-скоро атрактивните дизайни. В този ред на мисли, трябва да си отговорим и на въпроса – какъв стил ще се впише в пространството, мебелите и декорацията. В зависимост от размерите, модела и материалите на изработка осветителните тела се предлагат в широк ценови диапазон. Може да намерите соларни и електрически лампи до 50 лв., както и за няколкостотин лева.

Откъде да купим градинско осветление?

Може да намерите богат асортимент от осветителни тела в Пркатикер, Практис, Бриколаж, Баумакс, Баухаус и други магазини за обзавеждане. Най-изгодните цени и промоционални предложения ще откриете в актуалните им брошури, които може да разгледате в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!