Гранитогрес Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гранитогрес

Гранитогресът представлява вид изкуствен материал, който се произвежда под формата на плочи. Производството на този материал става по високотехнологичен метод. А иначе гранитогресът е сравнително нов продукт, който се използва за облицоване. Създаден е през 80-те години на 20-ти век не къде да е, а в Италия. Именно на средиземноморската страна дължи името си този материал.

Какви видове има?

Гранитогресът може да има различни видове в зависимост от различни фактори. Според начина, по който е обработена неговата повърхност например можем да отличим няколко основни вида. Това са полиран, не напълно полиран, калиброван, матиран и глазиран. И ако за част от тях можем да се ориентираме, то нека да разясним какво представляват калиброваният и глазираният гранитогрес. Първият вид е сравнително нов, като при него е използвана специална лазерна технология за разрязване. Точно затова размерът му е много точен и дори може да не се използват фуги при поставянето му. Глазираният пък е покрит със специална повърхност, която предпазва от хлъзгане и се замърсява по-трудно.

Как да изберем гранитогрес?

Важно е да прецените от какъв вид гранитогрес имате нужда. По-горе определихме основните видове, но в магазините можете да срещнете и други. Ако искате гранитогресът да бъде по-грапав, вече споменахме, че можете да се доверите на глазирания гранитогрес, но можете още да изберете  и матирания. Тук предимството е по-лесната поддръжка. Полираните модели пък предлагат висока огледалност, което е предпочитано от голяма част от потребителите. В зависимост от вида гранетогреса може да бъде открит на различни цени.

Откъде да купим гранитогрес?

В магазините на Практис, Чечосан, Бриколаж, Баухаус и Баумакс можете да намерите различни видове гранитогрес. За да Ви улесним в търсенето направихме дигитален каталог с най-добрите оферти на тези търговски вериги, както и още много други актуални предложения. Вижте ги на нашия сайт и изберете продукта, от който имате нужда.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!