Гранитогрес

Намерихме 1 резултат за Гранитогрес в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Гранитогрес.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

12.01 - 10.02 Баня Стил

Подобни продукти от тази категория

04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж

Повече информация за Гранитогрес

Гранитогресът представлява вид изкуствен материал, който се произвежда под формата на плочи. Производството на този материал става по високотехнологичен метод. А иначе гранитогресът е сравнително нов продукт, който се използва за облицоване. Създаден е през 80-те години на 20-ти век не къде да е, а в Италия. Именно на средиземноморската страна дължи името си този материал.

Какви видове има?

Гранитогресът може да има различни видове в зависимост от различни фактори. Според начина, по който е обработена неговата повърхност например можем да отличим няколко основни вида. Това са полиран, не напълно полиран, калиброван, матиран и глазиран. И ако за част от тях можем да се ориентираме, то нека да разясним какво представляват калиброваният и глазираният гранитогрес. Първият вид е сравнително нов, като при него е използвана специална лазерна технология за разрязване. Точно затова размерът му е много точен и дори може да не се използват фуги при поставянето му. Глазираният пък е покрит със специална повърхност, която предпазва от хлъзгане и се замърсява по-трудно.

Как да изберем гранитогрес?

Важно е да прецените от какъв вид гранитогрес имате нужда. По-горе определихме основните видове, но в магазините можете да срещнете и други. Ако искате гранитогресът да бъде по-грапав, вече споменахме, че можете да се доверите на глазирания гранитогрес, но можете още да изберете  и матирания. Тук предимството е по-лесната поддръжка. Полираните модели пък предлагат висока огледалност, което е предпочитано от голяма част от потребителите. В зависимост от вида гранетогреса може да бъде открит на различни цени.

Откъде да купим гранитогрес?

В магазините на Практис, Чечосан, Бриколаж, Баухаус и Баумакс можете да намерите различни видове гранитогрес. За да Ви улесним в търсенето направихме дигитален каталог с най-добрите оферти на тези търговски вериги, както и още много други актуални предложения. Вижте ги на нашия сайт и изберете продукта, от който имате нужда.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах