Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Гривни Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гривни

Ако обичате да се грижите за външния си вид, а аксесоарите са Ви страст, то навярно сте сред хората, които често си купуват всякакви дрънкулки-било то обеци, пръстени, коланчета, гривни или висулки. Живеем във времена, когато пазарът е пренаситен от продукти, а огромната конкуренция води до ниски цени. Ние сме във великолепното положение да избираме измежду богато разнообразие от продукти, които можем да намерим почти навсякъде.

Какви гривни има? Каква да избера?

Когато избирате гривна, първо трябва да прецените за кого е предназначена тя и после – от какво желаете да е направена. Ако е за мъж, може да се ориентирате към изделията от кожа, злато или сребро, а защо не и комбинация между метал и кожа. Гледайте да е с удобна закопчалка, за да стане на новия си притежател и да не е нито прекалено голяма, нито тясна-т.е. трябва да може лесно да се регулира. Ако купувате бижуто за дете, се старайте да изберете удобна и здрава гривна, която да не е с прекалено много висулки или елементи, които лесно се закачат, защото активността на децата и вечния им стремеж към пакости и игри може да доведе до изгубване или повреда на изделието. Златната гривна е подходящ подарък за малчуганите, особено за рожден ден или Кръщене. Когато избирате бижу за себе си, постарайте се да купите такова, което не само Ви стои добре, но и е удобно. Има много красиви гривни с висулки, камъчета или дори надписи, които може да комбинирате с облеклото си или да са различни от него и да са Ваш отличителен знак – например фигурка на птичка, риба, изписани думи, които отразяват идеите Ви или Ви действат мотивиращо.

Откъде да купя гривна?

Разгледайте в магазините за бижута или “Lidl”, “Т Маркет“, “Carrefour”, както и в каталозите на “Oriflame” и “Avon”. Не бързайте да купувате първия харесан продукт, четете редовно брошурите, които качваме, за да сте информирани за новите оферти на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!