Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Грунд Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Грунд

Грундовете представляват материали, които се нанасят върху определени повърхности (стени, подове, тавани и т.н.), за да изгладят несъвършенствата и неравностите по тяхната основа. След грундирането върху съответната повърхност можем да нанесем боя, мазилка, облицовка и така нататък. Освен в строителството грундовете намират широко приложение и в изобразителното изкуство.

Какви грундове да изберем?

Можем да срещнем водоустойчиви силиконови грундове, както и силикатни такива. те се характеризират с отлична проникваща способност и заздравяват основата, върху която са нанасяни. Ако искаме да импрегнираме фасадата на сграда, която се намира в центъра голям град или пък в някои от морските ни градове, то тогава добре е да изберем виниловия грунд. Имаме още грундове за мазилки, чиято цел е да изравнят цветовете на повърхностите, както и запечатващи грундове. Има и дълбокопроникващи грундове, които както говори самото им наименование, проникват дълбоко в основата, като я заздравяват.

Какви са предимствата на грундирането?

Грундовете се нанасят изключително лесно върху съответните повърхности, като всичко, което ни е необходимо за цела са подходящи строителни инструменти. Те имат способността да проникват добре, а след употребата им се намалява разходът за боя. Освен това грундовете заздравяват основата. Грундовете са идеални, когато искаме да направим преход между стари строителни материали, за да заложим на нови, които са по-ефективни и по-здрави.

Откъде да купим подходящи грундове?

В големите търговски вериги на Mr. Bricolage, BauMax, MasterHaus, Багира и Чечосан и още много други можете да намерите богато многообразие от грундове в зависимост от Вашата необходимост. За Ваше улеснение сме селектирали най-актуалните предложения  на големи търговски вериги и сме ги представили в дигитален вариант. Вижте брошурата нашия сайт и изберете нужните Ви грундове без да губите повече време.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!