Гумени мечета

Намерихме 2 резултата за Гумени мечета в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Гумени мечета. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Гумени мечета и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

20.07 - 16.08 Билла
20.07 - 16.08 Билла
20.07 - 16.08 Билла
20.07 - 16.08 Билла
20.07 - 16.08 Билла
20.07 - 16.08 Билла
01.08 - 31.08 Билла

Повече информация за Гумени мечета

Едно от любимите лакомства на децата са желираните, или гумените, мечета. Те имат дългогодишна история, която започва още през 1922 г. С течение на времето, желираните мечета претърпяват различни промени, които довеждат до световната им известност.

Историята на желираните мечета

В днешно време може да се насладим на плодовия вкус на симпатичните желирани мечета благодарение на германеца Ханс Ригел. Ригел, основателят на компанията за сладкарски изделия HARIBO, създава фигурка на мечка от плодово желе, вдъхновен от танцуващите мечки по панаирите. Всъщност, първоначалното име на плодовите мечета е „Танцуващите мечки”. Първообразът на желираните мечета се различава от тези, които познаваме днес. Те са били по-големи, но и по-тънки. Десетилетие след „Танцуващата мечка” се ражда и „Теди”. „Теди” са по-малки и закръглени и са кръстени на Т. Рузвелт, президент на САЩ.

Познатите и днес Златни мечета започват да се предлагат на пазара през 1960 г., а година по-късно вече се предлагат в целофанени пакетчета. През последващите години, HARIBO променят както вида на пакетчетата, така и самите мечета, а в края на 80-те години променят и цвета си.

Желираните мечета превръщат HARIBO в една от най-успешните и печеливши компании за захарни изделия.

В днешно време може да намерите желирани мечета от различни производители, с различни съставки, като дори има детски витамини под формата на желирани мечета.

Откъде да купим гумени/желирани мечета?

Може да откриете желирани мечета във всеки магазин за хранителни стоки, а в аптеките ще намерите и витамините. Разгледайте актуалните брошури на магазините. В тях са включени най-изгодните цени, на които може да закупите любимите желирани мечета.  

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах