Гуми Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гуми

Някоя от гумите Ви се е спукала или просто идва зима и искате да си вземете зимни гуми…А може би желаете да имате резервни – причините да се ориентирате към тази покупка са основателни, защото гумите са за колата това, което краката за нас. Не са лукс, а необходимост, ако искаме да се возим спокойно и да сме в безопасност.

Какво трябва да знам при избор на нови гуми?

Редно е също така да прецените колко гуми искате да смените – дали да са 2 или повече. Имайте предвид, че най-добрият вариант е да сменим всички гуми едновременно, защото два различни модела гуми дава два различни спирачни пътя, а освен това поведението на колата ни ще е по-непредвидимо. Затова е добре, ако все пак решим да сменим две от гумите на автомобила си, да монтираме новите отзад. Така ще намалим риска от завъртане на влажен път, а и улесняваме контрола при извънредни ситуации или аварийно спиране. Следващото, което трябва да преценим, е какъв клас искаме да бъдат гумите. Можем да избираме между висок, среден и икономичен. Цената, разбира се, е най-изгодна за икономичния вид. Такъв вид гуми биха Ви свършили работа, ако не пътувате много в тежки условия, а предимно в градска среда. Гумите от висок клас са направени за най-големите любители на шофирането или пък за хора, чиято работа е свързана с непрекъснато пътуване. Те са пригодени така, че да са максимално надеждни, особено при аварийно спиране. Освен това има и зимни гуми, които може да се карат при нашия климат от ноември-декември до март или април.

Откъде да купя гуми за своя автомобил?

Разгледайте магазините на „МЕТРО“, “Mr. Bricolage” и др., за да изберете подходящите за Вас автомобилни гуми. Влизайте редовно в нашия сайт, следете брошурите, които качваме, ако искате да пазарувате изгодни и промоционални продукти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!