Гуми

Намерихме 4 резултата за Гуми в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Гуми. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Гуми и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер

Подобни продукти от тази категория

04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер

Повече информация за Гуми

Някоя от гумите Ви се е спукала или просто идва зима и искате да си вземете зимни гуми…А може би желаете да имате резервни – причините да се ориентирате към тази покупка са основателни, защото гумите са за колата това, което краката за нас. Не са лукс, а необходимост, ако искаме да се возим спокойно и да сме в безопасност.

Какво трябва да знам при избор на нови гуми?

Редно е също така да прецените колко гуми искате да смените – дали да са 2 или повече. Имайте предвид, че най-добрият вариант е да сменим всички гуми едновременно, защото два различни модела гуми дава два различни спирачни пътя, а освен това поведението на колата ни ще е по-непредвидимо. Затова е добре, ако все пак решим да сменим две от гумите на автомобила си, да монтираме новите отзад. Така ще намалим риска от завъртане на влажен път, а и улесняваме контрола при извънредни ситуации или аварийно спиране. Следващото, което трябва да преценим, е какъв клас искаме да бъдат гумите. Можем да избираме между висок, среден и икономичен. Цената, разбира се, е най-изгодна за икономичния вид. Такъв вид гуми биха Ви свършили работа, ако не пътувате много в тежки условия, а предимно в градска среда. Гумите от висок клас са направени за най-големите любители на шофирането или пък за хора, чиято работа е свързана с непрекъснато пътуване. Те са пригодени така, че да са максимално надеждни, особено при аварийно спиране. Освен това има и зимни гуми, които може да се карат при нашия климат от ноември-декември до март или април.

Откъде да купя гуми за своя автомобил?

Разгледайте магазините на „МЕТРО“, “Mr. Bricolage” и др., за да изберете подходящите за Вас автомобилни гуми. Влизайте редовно в нашия сайт, следете брошурите, които качваме, ако искате да пазарувате изгодни и промоционални продукти.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах