Дамски обувки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 183 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дамски обувки

Когато става въпрос за обувки, определено дамите са по-облагодетелствани. Разнообразието от дамски обувки е толкова голямо, че магазините за обувки често приличат на големи изложбени зали. За да се чувстваме комфортно, изборът на подходящи обувки е от изключително значение.

Как да изберем подходящите обувки?

Разбира се, изборът на обувки зависи от повода и тяхното предназначение. Това до голяма степен определя дали обувките ще бъдат с ниска подметка, или пък ще бъдат на ток или платформа.

Съветваме Ви да не купувате обувки без да ги пробвате или да пробвате само едната. В повечето случаи двата крака се различават, а и обикновено едната обувка от чифта може да е по-отпусната, ако е пробвана. Винаги избирайте точния размер.

При обувките на висок ток, от значение е самата височина на тока и извивката. Ако изберете прекалено високи токчета има голям риск краката да се подуят и да Ви заболят. При високия ток, натискът пада върху пръстите и възглавничките на краката. Това може да доведе до изкривявания и трайни здравословни проблеми. Ако извивката на обувката не пасва на стъпалото може да получите схващания и напрежение. Същото се отнася и за прекалено тесните обувки, особено тези с заострен връх. Поради всичко това се препоръчват обувките с ток и платформа. Платформата автоматично отнема от височината на тока, като не натоварва краката толкова.

Материалите, от които са произведени обувките също са от значение. Едни от най-предпочитаните са обувките от естествена, тъй като не пропускат влага, прилепват по крака, като не го изпотяват.

В магазините ще намерите обувки в широк ценови диапазон, като не винаги цената определя качеството. Затова проверявайте внимателно означенията на използваните материали.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!