Дамски обувки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дамски обувки

Когато става въпрос за обувки, определено дамите са по-облагодетелствани. Разнообразието от дамски обувки е толкова голямо, че магазините за обувки често приличат на големи изложбени зали. За да се чувстваме комфортно, изборът на подходящи обувки е от изключително значение.

Как да изберем подходящите обувки?

Разбира се, изборът на обувки зависи от повода и тяхното предназначение. Това до голяма степен определя дали обувките ще бъдат с ниска подметка, или пък ще бъдат на ток или платформа.

Съветваме Ви да не купувате обувки без да ги пробвате или да пробвате само едната. В повечето случаи двата крака се различават, а и обикновено едната обувка от чифта може да е по-отпусната, ако е пробвана. Винаги избирайте точния размер.

При обувките на висок ток, от значение е самата височина на тока и извивката. Ако изберете прекалено високи токчета има голям риск краката да се подуят и да Ви заболят. При високия ток, натискът пада върху пръстите и възглавничките на краката. Това може да доведе до изкривявания и трайни здравословни проблеми. Ако извивката на обувката не пасва на стъпалото може да получите схващания и напрежение. Същото се отнася и за прекалено тесните обувки, особено тези с заострен връх. Поради всичко това се препоръчват обувките с ток и платформа. Платформата автоматично отнема от височината на тока, като не натоварва краката толкова.

Материалите, от които са произведени обувките също са от значение. Едни от най-предпочитаните са обувките от естествена, тъй като не пропускат влага, прилепват по крака, като не го изпотяват.

В магазините ще намерите обувки в широк ценови диапазон, като не винаги цената определя качеството. Затова проверявайте внимателно означенията на използваните материали.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!