Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Дамски превръзки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 10 от 10 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дамски превръзки

Най-неприятният момент от месеца на всяка жена безспорно е свързан с нейния цикъл. Непрекъснатата грижа за поддържане на хигиената, болките в тялото и дискомфорта отнемат от тонуса и ни карат да се чувстваме отпаднали. Допълнително ни стресира и възможността от зацапване и неудобството, което създават някои дамски превръзки и тампони. Действително пазарът е пълен с продукти, предназначени за нежната част от населението, но голяма част от тях са с ниско качество или дразнят кожата ни.

Какви дамски превръзки има? Какви да изберем?

При избора на дамски превръзки е добре да преценим от какви се нуждаем – има няколко вида: ежедневни, предназначени за всеки ден, без значение дали сме в цикъл или не, те поддържат добрата ни хигиена, другите са стандартни, подходящи за дните, в които сме в цикъл, а най-големите са т.нар. „нощни“ – те са направени така, че да не пропускат, когато спим. Ежедневните превръзки са малко и много тънки, създадени са така, че да не ги усещаме, когато сме на работа или се движим. Най-често са без крилца и се залепват за бельото. Нормалните дамски превръзки, които използваме, когато сме в цикъл, са с или без крилца. Все по-често се купуват тези с крилца, защото се закрепват по-добре, а с тях се чувстваме сигурни. Изберете плътността спрямо нуждите си – на пакетчето на всеки продукт са показани капки, които съответстват на количеството кръв – ако цикълът Ви е по-тежък, купете по-дебели превръзки. Предлагат се варианти с различни аромати, които са много купувани от клиентите. При избор на превръзки е важно и да определим материята им – най-често се купуват копринени или памучни. Ако кожата Ви е много раздразнителна, по-добре изберете памучните, за да си спестите евентуална инфекция. Не забравяйте да сменяте превръзката на всеки 2-3 часа, за да поддържате добрата хигиена и да предпазите здравето си.

Кои марки превръзки са добри? Откъде да купя дамски превръзки?

“Always”, “Palomita”, “BELLA” , “Everbel”, “Libresse”, “Naturella” са сред най-купуваните марки дамски превръзки на българския пазар. Ако желаете да се запознаете с изгодните продукти на пазара, следете редовно нашия сайт за брошурите с намаления, които качваме.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!