Дамски превръзки

Намерихме 2 резултата за Дамски превръзки в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Дамски превръзки. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Дамски превръзки Naturella и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.12 - 31.12 Аптеки SOpharmacy
01.12 - 31.12 Аптеки SOpharmacy
01.09 - 31.12 Office 1 Superstore
26.11 - 02.12 Фантастико
27.11 - 26.12 Технополис
27.11 - 17.12 Зора
01.12 - 07.12 T MARKET

Повече информация за Дамски превръзки

Най-неприятният момент от месеца на всяка жена безспорно е свързан с нейния цикъл. Непрекъснатата грижа за поддържане на хигиената, болките в тялото и дискомфорта отнемат от тонуса и ни карат да се чувстваме отпаднали. Допълнително ни стресира и възможността от зацапване и неудобството, което създават някои дамски превръзки и тампони. Действително пазарът е пълен с продукти, предназначени за нежната част от населението, но голяма част от тях са с ниско качество или дразнят кожата ни.

Какви дамски превръзки има? Какви да изберем?

При избора на дамски превръзки е добре да преценим от какви се нуждаем – има няколко вида: ежедневни, предназначени за всеки ден, без значение дали сме в цикъл или не, те поддържат добрата ни хигиена, другите са стандартни, подходящи за дните, в които сме в цикъл, а най-големите са т.нар. „нощни“ – те са направени така, че да не пропускат, когато спим. Ежедневните превръзки са малко и много тънки, създадени са така, че да не ги усещаме, когато сме на работа или се движим. Най-често са без крилца и се залепват за бельото. Нормалните дамски превръзки, които използваме, когато сме в цикъл, са с или без крилца. Все по-често се купуват тези с крилца, защото се закрепват по-добре, а с тях се чувстваме сигурни. Изберете плътността спрямо нуждите си – на пакетчето на всеки продукт са показани капки, които съответстват на количеството кръв – ако цикълът Ви е по-тежък, купете по-дебели превръзки. Предлагат се варианти с различни аромати, които са много купувани от клиентите. При избор на превръзки е важно и да определим материята им – най-често се купуват копринени или памучни. Ако кожата Ви е много раздразнителна, по-добре изберете памучните, за да си спестите евентуална инфекция. Не забравяйте да сменяте превръзката на всеки 2-3 часа, за да поддържате добрата хигиена и да предпазите здравето си.

Кои марки превръзки са добри? Откъде да купя дамски превръзки?

“Always”, “Palomita”, “BELLA” , “Everbel”, “Libresse”, “Naturella” са сред най-купуваните марки дамски превръзки на българския пазар. Ако желаете да се запознаете с изгодните продукти на пазара, следете редовно нашия сайт за брошурите с намаления, които качваме.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах