Дезодорант Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 11 от 11 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дезодорант

Дезодорантът представлява козметично средство, което ни помага да се придадем свежест и приятен аромат на нашето тяло. Понятието „дезодорант” често се използва в съчетание на два типа продукти в едно – действителен дезодорант и антиперспирант. Доказателства за използване на средства срещу изпотяване съществуват още от 9-ти век. Деозодорантът обаче е наложен на пазара едва пред 1888 година, когато се появява първата реклама на козметика против изпотяване.

Защо да използваме дезодорант?

Дезодорантът контролира и намалява телесната миризма, като се бори с бактериите, които я причиняват. Козметичното средство съдържа антибактериални съставки, както и парфюм, който оставя приятен остатъчен аромат. И ако първият ефективен антиперспирант представлява разтвор от алуминиев хлорид и има неприятни странични действия като парене, увреждане на дрехите и т.н, то с годините формулата се е променяла, докато се стигне до сегашния състав на дезодорантите.

Как да изберем подходящ дезодорант?

При избора на дезодорант трябва да се съобразим с редица техни особености. Дезодорантите могат да бъдат под формата на спрей, стик, рол-он, пудра. Когато купувате дезодорант, трябва да се информирате какво е неговото съдържание. За целта можете да погледнете срока на годност на дезодоранта, който ни показва освен всичко друго и количеството консерванти в козметичния продукт. Колкото по-дълъг е срокът, толкова повече консерванти съдържа дезодоранта.Сред лидерите на пазара, които предлагат богато многообразие от дезодоранти са Nivea, Vichy, Fa, Rexona, Garnier, Adidas, Dove  и др.

Откъде да пазаруваме?

В големите търговски вериги на dm, Lilly, LR, и т.н.. можете да намерите голямо многообразие от дезодоранти. За Ваше улеснение сме селектирали най-актуалните предложения и сме ги представили в дигитален вариант. Разгледайте брошурите на нашия сайт и преценете от какъв козметичен продукт имате нужда.