Десерт

Намерихме 5 резултата за Десерт в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 5 промоции за Десерт. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Десерт Kinder и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Десерт

Коя е любимата част от храненето, без значение дали менюто е тристепенно, петстепенно и т.н.? За мнозина въпросът е риторичен, защото отговорът е ясен – десертът, разбира се. Както децата, така и възрастните се предават пред вида на сладките изкушения, а тяхното разнообразие е повече от голямо.

Какво трябва да знаем за десерта?

По дефиниция, десертът е сладко ястие, което се сервира след основното. Още от древността хората са консумирали различни плодове, под формата на десерт, а рецептите за някои сладкиши са на няколко века. И днес плодовете се използват като десерт, но в повечето случаи, те са част от него.

В днешно време има стотици рецепти за приготвянето на десерти, а едно от най-големите улеснения е, че в магазините продават различни видове готови десерти – трябва само да си изберем – торти, кексове, шоколадови десерти, бонбони, дребни сладки, бисквити, сладоледи, кремове, пайове и много други.

Трябва да се отбележи, че повечето десерти, особено готовите по стелажите на магазините, са с високо съдържание на захари, мазнини и калории. Важно е да четем внимателно съдържанието и хранителните стойности на продукта. Много хора обръщат внимание на калорийната стойност на продукта, която най-често е за 100 гр., което невинаги е единичната порция, например – калориите на шоколада са дадени за 100 гр., но за една порция се приемат 25 гр. От не по-малко значение е и да следим за срока на годност. Въпреки че децата са едни от най-големите почитатели на сладкото, трябва да се избягва честото консумиране на десерти или да заменим готовите с домашно приготвени и пресни плодове.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах