Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Детска стая Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Детска стая

При обзавеждането на детската стая има много детайли, на които да обърнем внимание – от боядисването на стените и тавана, изборът на подова настилка, дали да има тапети или не до това какви мебели да изберем.

Как да изберем подходящите мебели?

Обзавеждането на детската стая зависи от възрастта на детето. Мебели за деца от 1 до 6 години не трябва да имат остри ръбове. Избягвайте металните дръжки и стъклени повърхности. Важно е да оставите достатъчно свободно пространство, за да може детето да се забавлява и да играе спокойно. Практични са леглата с чекмеджета или ракла. Много важен е изборът на легло и подходящ матрак. Той трябва да е изработен от материали, които не причиняват алергии. Ако искате да избягате от традиционните столове, може да купите много актуалните барбарони. Те са меки и комфортни, почистват се и се пренасят лесно.

Всяко дете има нужда от удобно бюро. Дори по-малките деца, които все още не са ученици се чувстват добре, когато имат подходящо място за рисуване. Така те се чувстват по-големи, което знаем, че е желание за много от малчуганите.

Мястото за съхранение на играчки и книжки също не е за пренебрегване. Освен различните комоди и секции, може да изберете кутии или контейнери.

Откъде да купим мебели за детска стая?

В магазините за обзавеждане ще намерите богат избор от детски продукти. В тях може да изберете както отделни мебели, така и цялостни решения за детската стая. Те са практичен избор, тъй като може да закупите всичко необходимо с еднакъв дизайн и цветова комбинация. Предлагат се широка гама от артикули за момиче или момче. Освен стандартните розово-сини нюанси, може да избирате и от разнообразни пастелни или по-ярки цветове, които ще направят детето Ви щастливо.

Разгледайте промоционалните брошури на Икеа, Аико, Лабиринт, Комо и останалите магазини за обзавеждане в Broshura.bg. Така бързо и лесно ще намерите най-изгодната цена на мебелите за стаята на Вашето дете.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!