Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Детска каша Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Детска каша

Храненето на детето е от изключителна важност, за да бъде то здраво и да се развива пълноценно. Детските каши са важен преход от кърмата към обикновената храна и са основен елемент в захранването на бебето.

Кога и какви каши да даваме на детето?

Зеленчуковите пюрета са чудесен избор за захранването на бебето. Може да започнете да ги давате на детето след четвъртия месец или след 17-тата седмица. След тях в менюто могат да се включат млечните каши. Те са богати на въглехидрати и затова не трябва да се дават в големи количества и прекалено често. Кашите на зърнена основа не трябва да съдържат глутен, а зърнените продукти с глутен се препоръчват след 6-ия месец. Постепенно кашите се обогатяват с различни плодове, зеленчуци и месо.

След 10-ия месец се предлагат и специални каши, които са обогатени с витамини. Те са на основата на пшеничен, овесен, царевичен и оризов грис с парченца плодове и ядки. Кашите с цитрусови плодове, мед, ядки, шоколад се препоръчват след 10 – 12-тия месец. С навършването на годинка, към кашите могат да се прибавят млечни продукти, жълтък и т.н.

Откъде да купим детски каши?

В магазините за хранителни стоки и детски продукти ще намерите разнообразие от детски храни – на прах или консервирани в бурканчета. Те не трябва да имат консерванти, подсладители и изкуствени оцветители, както и да са съобразени със съответната възраст на детето. Затова четете внимателно етикетите и съдържанието, както и следете за срока на годност. Може да откриете най-добрите цени за детски каши в актуалните брошури на магазините, които съдържат промоционални предложения.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!