Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Детско пюре Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Детско пюре

Храната на детето в първите месеци от неговия живот е от огромно значение за правилното му развитие. Ето защо е важно то да получава необходимите му хранителни вещества в съответните количества. Детските пюрета могат да съдържат разнообрази хранителни продукти, които се обработват и смесват, за да се получи гъстата течност, която наричаме пюре. Най-често те са зеленчукови, месни, плодови и десертни. Важно е детските храни да отговарят на законовите изисквания, поставени в редица наредби.

Кога да започнем да храним децата с пюрета?

Според специалистите детето може да започне да се храни с детски пюрета между 4-6 месец. Хубаво е в началото, когато тепърва започвате да храните бебето си с пюре, да му давате малко количество, за да свикне с новата храна. Най-добре е това да става сутрин, защото по този начин може по-лесно да се наблюдава дали детето проявява алергична реакция към определен тип храни. В началото е добре да смесвате храненето с пюре с млечното, за да може детето да се адаптира по-бързо. Около четвъртия месец можете да започнете да давате на Вашето бебе зеленчукови пюрета (от моркови, карфиол, картофи, броколи), плодови (от ябълка, круша, банан), зеленчуково-плодови. Между 5- 6 месец хранителният прием на детето може да започне да се обогатява с приемането на пюрета на месна основа. Те могат да бъдат направени от пилешко, пуешко. Пюретата от телешко и риба е добре да се дават на детето след 6-тия месец. 

На кои производители на пюрета да се доверим?

На пазара можем да открием богато многообразие от хранителни продукти за деца. Важно е те да бъдат качествени и без консерванти. Не правете компромис при избора на детски пюрета, а избирахте такива с доказано качество. Сред лидерите в производство на детски пюрета са Нестле, Хип, Ганчев, Офко, Ам-ам, Бебевита и други.

Откъде да купим детско пюре?

Изборът на детско пюре може да се окаже труден, поради голямото многообразие на пазара. За да Ви улесним, създадохме дигитален каталог с най-актуалните предложения на редица търговски вериги, сред които Т Маркет, Фантастико , Кауфланд и dm. Направете най-добрият избор сега.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!