Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Джегингс Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Джегингс

Днес в модата дънки и клин са само общи определения. Напоследък започват да се използват все повече нови модни термини, които често имат нужда от разяснение.

Какво е джегингс?

Думата джегингс започва да се използва преди няколко години – през 2009 г. Джегингс е комбинация между английските думи за дънки (jeans) и клин (leggings). Наименованието на дрехата подсказва и нейния вид. Представлява клин, който наподобява цвета и десена на дънки, а някои модели имат ципове и джобове. Най-често  състава на плата е комбинация между ликра и деним, като може да бъде и от найлон и памук.

С какво да съчетаем джегингса?

Тъй като е вид клин, джегингса се съчетава успешно с по-широки и дълги блузи, пуловери, туники и т.н. Често е носен под рокля или  с къси топове. Може да се комбинира както с равни обувки, боти и ботуши, така и с такива на ток.

Откъде да закупим джегингс?

Освен в магазините за дрехи и облекло, този вид клин може да се открие в големите магазини, които предлагат широка гама от продукти, като Lidl. Може да се запознаете с изгодните предложения от магазина, в неговата промоционална брошура и да откриете подходящата цена на новата Ви модна придобивка.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!