Джин Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 9 от 9 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Джин

Алкохолните коктейли са много предпочитани както за приготвяне в домашни условия, така и са едни от най-поръчваните питиета в заведенията. Една от най-използваните алкохолни напитки за коктейли е джинът. Той рядко се консумира самостоятелно, като трябва да е винаги изстуден и поднесен с лед.

Какво представлява джинът?

Историята на джина може да се проследи от Средновековието, като през вековете неговата рецепта е претърпявала редица промени. Смята се, че джинът е дело на лекаря Франциск Силвиус от Нидерландия.

Специфичният вкус и аромат на джина се дължи на плодовете на хвойна. Към джина може да бъдат добавени и от други ароматни вещества, които да наподобяват аромата на хвойна. Напитката е високо съдържание на алкохол – около 40 об. %.

Както отбелязахме, джинът е съставна част от множество коктейли. Един от най-популярните е „Мартини”. В него се смесват джин и вермут, като съотношението може да е различно. Друга много предпочитана комбинация е джин и тоник, към които се добавя лайм или лимон. „Джин Физ” включва джин, газирана вода, лимонов сок, захар. Има и други варианти на коктейла, като към него може да се добави цяло сурово яйце, само яйчен белтък или само жълтък, газираната вода може да се замени с шампанско, да се добави мента. Джинът може да се съчетае и със сокове от праскова, грейпфрут, ябълка.

Откъде да купим джин?

В супермаркетите и магазините за алкохол ще намерите различни разфасовки и марки джин. Разгледайте промоционалните оферти, които предлагат различните магазини, в Broshura.bg. Така ще може да закупите избраната напитка, както и всичко необходимо за любимия Ви коктейл, на изгодна и атрактивна цена.