Джоб Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Джоб

Добрата организация на документите и различните хартиени материали е важна както в дома ни, така и на работното място. Така ще си спестим доста време и нерви при търсенето, а и може да спестим място. Има различни пособия и консумативи, които да използваме за организация на документацията, като едни от най-използваните са джобовете.

Какви джобове за документи има?

Най-разпространените джобове са предназначени за съхранение на листове с формат А4, но може да намерите и други размери. Те могат да бъдат матирани или гланцирани, като се различават по своята плътност. По правило, колкото по-голяма е плътността на джоба, толкова по-устойчив е той. От неговата здравина, а и от изработката, зависи какво количество листове може да съхранявате в тях. Обикновено джобовете за документи имат европерфорация за класьор или папка. В магазините се предлагат и джобове с различни цветове, които също могат да са с гланцирана или матирана повърхност.

Практични са и джобовете за съхранение на визитки. Те могат да бъдат както единични, така и предназначени за няколко визитки. При джобовете с формат А4 могат да се съхраняват най-често по 10 визитки, като има и джобове с възможност за 16 визитки. Те също имат перфорация за папка.

Предлагат се и специални джобове за бадж. Те могат да са хоризонтални или вертикални, с различни цветни елементи и удобна перфорация за закачане.

Откъде да купим джоб?

Най-голям избор от джобове ще откриете в магазините за офис консумативи и оборудване, както и в книжарниците. Разгледайте актуалните оферти на магазините за джобове. Така ще може да изберете най-подходящите консумативи, като ще ги закупите на достъпна и разумна цена.