Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Диск Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 23

    Открихме: памучни дискове за

    Аптеки SOpharmacy брошура до 31.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Диск

Когато става въпрос за съхранение на различни данни от и на компютъра, първото което изниква в умът ни са дисковете. Вътрешни и външни дискове, CD и DVD дискове – разнообразието от модели и видове е наистина голямо, което позволява да намерим точното устройство, от което имаме нужда.

Какво трябва да знаем за дисковете?

Вътрешните твърди дискове, известни и като харддиск, се намира в самият компютър, като може да бъде заменен. За увеличаване на паметта много предпочитани са външните дискове. В днешно време те имат модерен дизайн, като се свързват към компютъра най-често чрез USB. Това ги прави удобни за пренасяне и съхранение. Устройствата имат и различен капацитет, който може да надхвърли 1 ТВ. Когато купувате външен диск, добре е той да има повърхност, която да е устойчива на надраскване. Предлагат се и модели, които прахо-, ударо- и водоустойчиви. Обърнете внимание и на скоростта на въртене, от което зависи бързината на четене и записване на информацията.

Оптичните дискове могат да са с различни размери. CD дисковете могат да бъдат и CD-R и CD-RW. Вторите са презаписваеми, като позволяват неколкократния запис и изтриване на данните от диска. При DVD дисковете също има няколко разновидности, като могат да бъдат и двуслойни.  Blu-ray дисковете също могат да бъдат едно- или двуслойни. Те се предпочитат за филми и файлове с висока разделителна способност.

Откъде да купим диск?

Най-голям избор от дискове ще намерите в Плесио, Ардес, Техномаркет, Технополис, Зора, Технокомерс, Office Express и други. Разгледайте актуалните промоционални оферти за дискове в Broshura.bg. Така ще може да откриете диска, от който имате нужда, а и да изберете най-изгодната цена, на която да го закупите.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!