Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Душ панел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Душ панел

Хидромасажът е не само релаксиращ, но и много полезен за здравето ни. В днешно време, можем да се насладим на отпускащия хидромасаж в домашни условия. В магазините се предлагат душ-кабини с вградени хидромасажни системи, но те се отличават с доста висока цена, която не всеки може да си позволи. Добра алтернатива са хидромасажните панели.

Какво представлява хидромасажния панел и какви видове има?

Хидромасажният панел или душ панелът се състои от душ и дюзи за водни струи. Обикновено панелът заема мястото колкото обикновен душ, но определено е за предпочитане. В основният панел са вградени стационарният душ и/или подвижен душ, смесител или термостат за водата.

Панелите могат да бъдат с различни екстри, което се отразява и на цената – огледало, етажерки, телефон, радио. Може да намерите хидромасажни панели за различен начин на монтаж – за права стена, ъглов или универсален. Те могат да се управляват ръчно или електронно. Панелите могат да бъдат с 2 или повече дюзи, които могат да подават водната струя по различен начин.

Какъв душ панел да изберем и откъде да го купим?

При избор на душ панел се съобразете с мястото, на което ще бъде монтиран. Много модерни са панелите със стационарен душ тип пита. Цената се определя както от броя на дюзите и екстрите, така и от материала на панела. Акрилът е най-разпространен, а на второ място е алуминият. Алуминиевите панели са малко по-скъпи, но е по-траен и издръжлив.

В Практикер, Бриколаж, Практис, Икеа и останалите магазините за обзавеждане на банята, може да намерите широка гама от душ панели. Те са в различни ценови класове и с разнообразие от екстри. Най-изгодната цена ще откриете в актуалните промоционални брошури на магазините.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!