Дънки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 0 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дънки

Едва ли има друга толкова практична дреха като дънките. Можем да ги комбинираме с бляскав топ за постигане на парти визия, със спортни тениски в ежедневието или пък с риза, за да се чувстваме комфортно и на работа. Дънките са облекло, което е подходящо за почти всички ежедневни дейности и все по-често се носи както от младите, така и от по-възрастните хора. Освен това в наши дни има толкова различни модели, че може да си изберете и такива, които приличат на панталон, ако имате нужда от по-строго облекло.

Какви дънки да си купя? Какви цени да очаквам?

Изборът на дънки не е труден, ако сте внимателни и умеете да се съобразявате със спецификите на тялото си и с изискванията за облекло при определени ежедневни ситуации. Ако си търсите дънки за работа, купете такива, които са изчистени и подходящи-продават се бели, тъмно сини, сиви или черни. Избягвайте облекло с прекалено ниска талия, кръпки или камъни. Заложете на елегантния, но и удобен модел. Ако Ви трябват дънки за разходки или излизания вечер, изборът е по-лесен, купете това, което Ви харесва. Съобразявайте се обаче с тялото си, ако сте по-пълни, избягвайте прекалено светлите дънки-те визуално Ви правят да изглеждате още по-пухкави. Тъмните дънки отиват на всички. Тийнейджърите предпочитат модели с кръпки, а през лятото-къси панталонки от дънков плат. Популярни са т.нар. „омбре“, които представляват модел с преливащи като дъга цветове. Най-евтините дънки струват около 20-40 лева, а ако искате да се снабдите с марков модел, трябва да приготвите поне 100-150 лева.

Кои марки дънки са лидери на пазара? Откъде да си купя?

Сред предпочитаните марки дънки са „Miss Sixty”, “Diesel”, “Levi’s”, “Pepe Jeans”, “Mango” и др. Можете да купите дрехи от магазините на „Lidl”, “Т-Маркет“, „Kaufland”, “Carrefour” и др.  Бъдете внимателни, когато правите финалния избор, винаги следете брошурите на нашия сайт, за да сте наясно с най-големите намаления на пазара.