Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Дъска за тоалетна чиния Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 16

    Открихме: тоалетна седалка duroplast

    BAUHAUS брошура до 30.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дъска за тоалетна чиния

Банята и тоалетната са едни от най-важните помещения в едно домакинство, макар и често подценявани. За да се погрижите за уюта в може би най-интимната стая във Вашия дом, е важно да си осигурите качествено изработена тоалетна с всички съпътстващи я съставни части и аксесоари. А като говорим за части, няма как да не споменем една от основните на тоалетната – дъската за тоалетната чиния.

Кога се е появила тоалетната?

Въпреки че, всеки ден попадаме в тоалетната, едва ли сме се замисляли много за нейната история. Най-ранните тоалетни или техни подобия са открити в долината на Инд и се отнасят към третото хилядолетие преди Христа. Първият от всички известни персонални нужници пък е изработен от Джон Харингтън през 1595 г. в Лондон по поръчка за кралица Елизабет I. В последвалите години се е стигнало до създаването на дъска за тоалетна чиния, както и до изобретяването на останалите така необходими части на тоалетната.

Защо е важна дъската за тоалетна чиния?

С капак или без, изработена от PVC материали или от санитарна керамирка, дъската за тоалетната чиния осигурява важна функция, като същевременно придава приятен вид на всяка една тоалетна или баня. Дъската за тоалетна е болна тема на представителките на нежния пол, които често изпадат в конфронтации със своите партньори заради капака на дъската.

Каква дъска за тоалетна чиния да изберем?

Редица магазини, сред които Баухаус, Метро и т.н., предлагат богата гама от санитарни материали за Вашата тоалетна. Дъските за тоалетна чиния могат да бъдат направени то различни материали и да имат разнороден дизайн. За да Ви улесним във Вашето търсене, сме събрали най-добрите предложения  в брошурата на нашия сайт. Разгледайте ги сега и купете Вашата дъска за тоалетна чиния. И не забравяйте да сваляте капака на тоалетната чиния.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!