Дъска Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дъска

Дървото придава несравним уют и топла атмосфера в едно помещение. Дървеният материал намира и широко приложение в строителството. Различните дървени дъски, разнообразието от размери и видът на дървесината, дават възможност да изберете материалите, от които имате нужда.

Какви дървени дъски има?

Най-разпространените дървени дъски са от иглолистна дървесина – те могат да бъдат от бял или черен бор, смърч, ела. Разбира се, може да откриете и дъбови, чамови и други видове дъски. Дъските могат да се използват както за направата на плотове, маси и други мебели, така и за настилка.

В магазините ще намерите кофражни дъски, които се използват най-вече при кофражни дейности и грубо строителство. Въпреки това може да намерят приложение и в ремонтни  и довършителни работи. При тях също има различни размери. За завършване на покривни конструкции, обикновено се използват челните дъски. Те могат да бъдат с различни шарки, като най-често също са от иглолистна дървесина.

Когато използвате естествена дървесина, задължително трябва да я обработите с подходящите препарати. С тяхна помощ ще предпазите дървото от влага и нараняване, което ще увеличи издръжливостта му. Предимство на естественото дърво е възможността за лесна обработка и обновяване.

Откъде да купим дъски?

Освен в специализираните търговски обекти за дървени материали, ще намерите разнообразие от дървени дъски в големите магазини за строителни материали като Багира, Бриколаж, Баумакс, Практикер, Практис, Чечосан, Мал Мук и т.н. Разгледайте промоционалните оферти за дъски в Broshura.bg, които предлагат различните магазини. Така ще може да откриете най-подходящия дървен материал, от който имате нужда, и да изберете най-изгодната цена, на която да го закупите.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!