Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Дюбел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дюбел

Различните повърхности са наложили производството и на различни дюбели. Те се различават както по начина на монтаж, така и по предназначението им, което определя и тяхната форма, товароносимостта им и други.

Какви дюбели има?

Стандартните дюбели се използват при всички строителни материали, както и за етажерки, лампи и други по-леки материали. За врати и прозорци са препоръчвани металните дюбели. При плътни материали се предпочитат универсалните и разтварящи се дюбели, които намират приложение и при материали с кухини.

Дюбелите за рамкови конструкции са предназначени за долни дървени конструкции. При неплътни конструкции, специалистите препоръчват дюбели, които имат повече разширения. За разлика от стандартните дюбели, дюбелите за порест бетон са с няколко пъти по-висока товароносимост.

На пазара ще откриете и дюбели за големи натоварвания, дюбели за плоскости, дюбели за основа с кухини и други.

Дюбелите могат да се монтират по няколко начина. Единият е от разстояние. При него, тялото трябва да се монтира, като е необходимо използването на метална скоба с метрична резба и контрагайка.

Друг вариант е дюбелът да се съедини с повърхността, като дупката за монтиране в предмета,който трябва да бъде закрепен за стената, е по-малка от дупката на повърхността.

Ако се налага поставянето на няколко дюбела на материала, който трябва да се закрепи, се препоръчва монтажът с внедряване. Дюбелът се поставя през материала за монтиране в дупката в стената, като дупката в материала се използва за шаблон за тази в стената.

Откъде да купим дюбели?

Най-голям избор от дюбели ще намерите в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Баумакс, Алати, Баухаус, Чечосан, Багира, Практис и т.н. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите необходимите Ви строителни материали.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!