Дюшеме Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дюшеме

Изборът на подова настилка е важна както за уюта и комфорта на помещението, така и за неговия цялостен интериор. В днешно време има голямо разнообразие от настилки, но класическото дюшеме не губи своите почитатели.

Какво представлява дюшемето?

Дюшемето се изработва най-често от бук, дъб, чам и други иглолистни дървесини. То се отличава с масивност, както и висока цена. Дъските обикновено са дълги до 2 м., като има и по-малки размери. Дебелината им е 2 см., а на ширина могат да достигнат до 20 см.

Как се монтира дюшеме?

Дървените дъски трябва да бъдат абсолютно сухи. Подът трябва да е равен и почистен. Дюшемето се поставя върху дървена тапицерия, според дебелината с или без допълнителни плоскости. То се заковава за нея, като е препоръчително предварителното обработване на дъските – циклене и лакиране. Обработените дъски могат да се лакират или импрегнират, да се намажат с паркетин.

Как да поддържаме дюшемето?

Дюшемето трябва периодично да се цикли и лакира, тъй като се наранява и издрасква. При почистването му не използвайте мокри кърпи и препарати със съдържание на амоняк. За да намалите риска от надраскване, добре е да поставяте под мебелите килими или пътеки.

Откъде да купим дюшеме?

Дюшемето внася особен уют и топлота в помещението. Ако сте избрали именно него за подова настилка, може да намерите различни видове в магазините за строителни материали и обзавеждане – Практикер, Практис, Бриколаж, Баумакс и други. Тъй като дюшемето често е на цена, която не всеки може да си позволи, може да откриете най-изгодните цени в актуалните брошури на магазините. Бързо и лесно може да разгледате промоционалните предложения в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!