Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Дюшеме Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дюшеме

Изборът на подова настилка е важна както за уюта и комфорта на помещението, така и за неговия цялостен интериор. В днешно време има голямо разнообразие от настилки, но класическото дюшеме не губи своите почитатели.

Какво представлява дюшемето?

Дюшемето се изработва най-често от бук, дъб, чам и други иглолистни дървесини. То се отличава с масивност, както и висока цена. Дъските обикновено са дълги до 2 м., като има и по-малки размери. Дебелината им е 2 см., а на ширина могат да достигнат до 20 см.

Как се монтира дюшеме?

Дървените дъски трябва да бъдат абсолютно сухи. Подът трябва да е равен и почистен. Дюшемето се поставя върху дървена тапицерия, според дебелината с или без допълнителни плоскости. То се заковава за нея, като е препоръчително предварителното обработване на дъските – циклене и лакиране. Обработените дъски могат да се лакират или импрегнират, да се намажат с паркетин.

Как да поддържаме дюшемето?

Дюшемето трябва периодично да се цикли и лакира, тъй като се наранява и издрасква. При почистването му не използвайте мокри кърпи и препарати със съдържание на амоняк. За да намалите риска от надраскване, добре е да поставяте под мебелите килими или пътеки.

Откъде да купим дюшеме?

Дюшемето внася особен уют и топлота в помещението. Ако сте избрали именно него за подова настилка, може да намерите различни видове в магазините за строителни материали и обзавеждане – Практикер, Практис, Бриколаж, Баумакс и други. Тъй като дюшемето често е на цена, която не всеки може да си позволи, може да откриете най-изгодните цени в актуалните брошури на магазините. Бързо и лесно може да разгледате промоционалните предложения в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!