Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Екшън камера Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Екшън камера

Екшън камерите представляват записващи устройства с компактни размери. Те са подходящи за поставяне на различни места по тялото, като могат да се прикрепят към главата, каската, през кръста и така нататък. те са удобни и функционални и са подходящи за хората, които обичат да заснемат своите преживявания по време на екскурзия, преход в планината или просто за удоволствие.

Защо да използваме екшън камери?

Екшън камерите са леки и лесно могат да се прикрепят, където ги поставите. Те работят с батерии, така че е добре винаги да имате резервни. Те са подходящи за любителите на спортни преживявания, тъй като благодарение на камерите те могат да записват в аудио и видео файлове на своите постижения. А иначе камерата най-често се закрепя с помощта на широк ластик. С устройството се работи лесно – необходимо е само да натиснете бутона за старт, а когато искате да спрете, натискаме бутона за спиране на заснемането.

Как да изберем подходяща екшън камера?

Можете да изберете различена екшън камера в зависимост от нейните параметри и показателни. Така например този тип камери имат различна резолюция, снимат в различни видео формати, разполагат с различни сензори. Съответно можете да се спрете на продукт, който задоволява Вашите потребности и нужди. Често е добре са изберете водоустойчива камера, защото по време на преходите често може да се случи да има промяна в температурата и да завали дъжд.

Откъде да си купим екшън камера?

Екшън камери можете да разгледате в брошурата, качена в нашия сайт. В нея сме селектирали най-изгодните предложения на редица търговски вериги, сред които Бриколаж, Карфур, Темакс, Техномаркет, Технополис и други. Разгледайте още сега и изберете от каква камера имате нужда. 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!