Електронен термостат

Намерихме 5 резултата за Електронен термостат в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 5 промоции за Електронен термостат. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Електронен термостат и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
15.02 - 13.03 ДЕНСИ
24.02 - 01.03 ЛИДЛ

Повече информация за Електронен термостат

Едни от популярните отоплителни тела са електрическите конвектори. Те имат модерен дизайн, лесни са за употреба, затоплят бързо, безшумни са. Електронният термостат е част от много модели конвектори. Освен към конвектора, ще намерите и стайни термостати.

Какво трябва да знаем за електронния термостат?

Когато става въпрос за термостат като елемент от конвектора, трябва да се отбележи, че електронният термостат има предимства пред стандартния механичен термостат. Той е по-ефективен и има по-добри енергоспестяващи качества. С него може да се поддържа зададената температура в помещението.

Стайните електронни термостати се използват за поддържане на температурата в помещението, като реагира на температурните промени и управлява охладителната или отоплителна система. Част от системата могат да бъдат както климатикът и печката, така и подовото отопление. С негова помощ се оптимизира работата на системата, което се отразява и на консумираната електроенергия. В зависимост от термостата може да зададем режима на работа, да настроим часа и датата. Устройството може да има различни програми за определяне на температурата, функция за прогнозиране, възможност за работа в мрежа с различен на брой термостати и други. Препоръчително е да монтирате стайните термостати далеч от пряка слънчева светлина и източниците на топлина.

Откъде да купим електронен термостат?

Ще намерите голямо разнообразие от електронни термостати в големите магазини за обзавеждане като Бриколаж, Практикер, Багира, Алати, Баумакс, Баухаус, Практис и други. Разгледайте актуалните брошури на различните магазини, които са публикувани в Broshura.bg. Така ще може да се запознаете с предлаганите промоционални оферти за електронни термостати. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящото устройство, което да отговаря на нуждите и изискванията Ви, на изгодна и достъпна цена.