Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Емайллак Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Емайллак

Емайллакът представлява вид лакова боя, която се отличава с бързо изсъхване, като осигурява устойчиво и твърдо покритие върху различни повърхности. На пазара се предлагат различни емайллакове, които се различават по своето предназначение, производител и т.н.

Какво трябва да знаем за емайллаковете?

Както отбелязахме, емайллаковете имат различни предназначение. Те могат да се използват само за метални елементи, да бъдат предназначени за нанасяне върху метални и дървени повърхности, да могат да се нанасят върху метал, дърво, бетон, пластмаса. Емайллакът образува покритие, което предпазва повърхностите влага, UV лъчи и други атмосферни условия, механични въздействия.

Обикновено емайллаковете могат да се използват както за външна, така и за вътрешна употреба. За нанасянето им се използват четка, валяк или шприц пистолет. В зависимост от продуктът, той може да е готов за употреба или да има нужда от разреждане. Разреждането зависи и от начина на нанасяне.

Независимо от вида на повърхността и вида на емайллака, преди да пристъпите към неговото нанасяне, задължително трябва да почистите повърхността от прах, влага, мазнини и други замърсявания. При металите трябва да се отстрани и ръждата.

Най-често емайллаковете се предлагат в различни цветове, които да подберем според нуждите ни.

Популярни марки на емайллакове са Леко, Мегахим, Dekorator, Pastelo и други.

Откъде да купим емайллак?

Най-голям избор от различни емайллакове ще намерите в магазините за строителни материали – Бриколаж, Багира, Практикер, Практис, Баумакс, Алати, Чечосан, Мал Мук и т.н. Разгледайте актуалните промоционални оферти за емайллакове, които предлагат различните магазини. Възползвайте се от атрактивните отстъпки и изберете най-подходящия емайллак, както и най-изгодната цена, на която да го закупите.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!