Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Енергийна напитка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 4

    Открихме: енергийна напитка

    Хит Хипермаркет брошура до 22.04.2018
  • стр: 4

    Открихме: енергийна напитка

    Хит Хипермаркет брошура до 22.04.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Енергийна напитка

Имате тежък изпит или Ви предстои работа след безсънна нощ? Нуждаете се от „презареждане“ поне за няколко часа, за да свършите текущите си задачи? Трудно е да излъжете организма си, че не Ви се спи, да преборите умората и да бъдете жизнени и активни. Все пак енергийните напитки биха могли да Ви свършат известна работа, но бъдете внимателни с тяхната консумация.

Какви трябва да знам за енергийните напитки?

Сред очакваните ефекти след прием на енергийна напитка са изострено мислене и внезапен прилив на енергия. Някои специалисти посочват, че същият ефект може да се постигне с кафето, но все пак енергийните напитки са популярни и заради своя вкус. Обикновено той е сладък и газиран, а почти всички напитки съдържат захар. Енергийните напитки съдържат голямо количество кофеин и таурин. Действително при прием може да се чувстваме освежени заради кофеина и голямото количество захар, но после ефектът затихва и можем да усетим още по-силно умората. Освен това не е препоръчително да позволяваме на децата си да пият този вид напитки, тъй като имат доста странични ефекти, ако се прекалява с консумацията им или се използват от крехкия организъм. Ако Ви се наложи да се заредите с енергия, купете си енергийна напитка, но не я превръщайте във всекидневен източник на тонус и сила.

Кои марки енергийни напитки са популярни? Откъде да си купя?

“Red bull”, “SHARK”, “Monster”, “PitBull”,”Everlast” са само някои от многото марки енергийни напитки. Непрекъснато има нови предложения на пазара, така че от Вас зависи да изберете любимия вкус.  Можете да си купите някоя от тях в магазините на „Фантастико“, „Моят магазин“, “Kaufland”, “BILLA” и др. Често големите търговски вериги предлагат продукти на големи промоции. Информирайте се за тях посредством нашия сайт.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!