Енергийна напитка

Намерихме 9 резултата за Енергийна напитка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 9 промоции за Енергийна напитка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Енергийна напитка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.08 - 30.09 Перфект
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
21.09 - 18.10 Дар
21.09 - 18.10 Дар
24.09 - 30.09 Фантастико

Повече информация за Енергийна напитка

Имате тежък изпит или Ви предстои работа след безсънна нощ? Нуждаете се от „презареждане“ поне за няколко часа, за да свършите текущите си задачи? Трудно е да излъжете организма си, че не Ви се спи, да преборите умората и да бъдете жизнени и активни. Все пак енергийните напитки биха могли да Ви свършат известна работа, но бъдете внимателни с тяхната консумация.

Какви трябва да знам за енергийните напитки?

Сред очакваните ефекти след прием на енергийна напитка са изострено мислене и внезапен прилив на енергия. Някои специалисти посочват, че същият ефект може да се постигне с кафето, но все пак енергийните напитки са популярни и заради своя вкус. Обикновено той е сладък и газиран, а почти всички напитки съдържат захар. Енергийните напитки съдържат голямо количество кофеин и таурин. Действително при прием може да се чувстваме освежени заради кофеина и голямото количество захар, но после ефектът затихва и можем да усетим още по-силно умората. Освен това не е препоръчително да позволяваме на децата си да пият този вид напитки, тъй като имат доста странични ефекти, ако се прекалява с консумацията им или се използват от крехкия организъм. Ако Ви се наложи да се заредите с енергия, купете си енергийна напитка, но не я превръщайте във всекидневен източник на тонус и сила.

Кои марки енергийни напитки са популярни? Откъде да си купя?

“Red bull”, “SHARK”, “Monster”, “PitBull”,”Everlast” са само някои от многото марки енергийни напитки. Непрекъснато има нови предложения на пазара, така че от Вас зависи да изберете любимия вкус.  Можете да си купите някоя от тях в магазините на „Фантастико“, „Моят магазин“, “Kaufland”, “BILLA” и др. Често големите търговски вериги предлагат продукти на големи промоции. Информирайте се за тях посредством нашия сайт.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах