Епилатор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Епилатор

Векове наред хората са търсели начини да се справят с нежеланото окосмяване. Осъзнавайки, че бръсненето не само има краткотраен ефект, но и стимулира по-бързия растеж на косъма, изобретателите влагат усилията си в един доста удобен и полезен уред, който се справя адекватно с проблема – епилаторът.

Какво представлява той?

Малката машинка премахва по механичен начин косъма, но предимството му е, че го отскубва още от корена. Възможно е това да създава усещане на дискомфорт, парене и болка, но ефектът от процедурата е значително по-траен от този при бръсненето. Епилаторът е предназначен за ползване в домашни условия и се състои от около 20 броя пинсети, които се въртят и с различна скорост и мощност премахват нежеланото окосмяване като буквално го изкореняват. Уредът може да бъде захранван със сменяеми батерии или със захранващ кабел.

Какви видове епилатори има?

Разнообразието от модели позволява на клиентите да изберат правилния за тях продукт и да постигнат най-добри резултати. Хората с чувствителна кожа например могат да се спрат на т.нар. „мокри епилатори“, които позволяват използването на машинката под вода, за да се намали раздразнението на кожата и евентуалната болка. Производителите вече са пуснали на пазара и устройство, което съдържа вградени кристалчета лед и чрез охлаждащ масаж намалява усещането за дискомфорт при употреба. За улеснение на потребителите с по-чувствителна кожа някои от продуктите са с антибактериална епилираща глава, което също допринася за по-лесната епилация.

Кои марки епилатори са добри? Къде да ги намеря?

За наша радост на пазара има голям избор от продукти, но най-купуваните са от марките „Philips”, “Rowenta”, “BRAUN”, “Panasonic”, “Remington”,“Neo” и др. Тях и други нови предложения може да видите в магазините на „Технополис“,“Техномаркет“, “Техмарт“, както и на сайта на „eMAG”. Но тъй като времето Ви е ценно, сме подбрали на едно място всички актуални промоции за епилатори на изгодни цени. Разгледайте нашите брошури и изберете най-добрия уред за Вас.