Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Естествена кожа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 131 магазина
Виж всички магазини

Информация за Естествена кожа

Естествената кожа е един от най-предпочитаните материали за тапицерия на мебели за дома, офис столове, автомобилните седалки и т.н. Не трябва да забравяме и приложението й в обувното производство и производството на дрехи. Избирайки естествената кожа, трябва да полагаме и специални грижи за нея.

Какво трябва да знаем за естествената кожа?

Мебелите от естествена кожа винаги са били символ на лукс и стил, причина за това е както красивият им вид, така и високите цени, на които се продават. Цената на кожените мебели се определя от качеството на самата кожа, както и от нейния вид. Трябва да се отбележи, че мебелите от естествена кожа могат да имат различия в релефа, което е породено от факта,че са използвани парчета с различна структура.

За да се радвате дълго време на мекотата и комфорта на естествената кожа, тя има нужда от поддръжка. Важно е редовно да почиствате повърхността от прах и други замърсявания, като в ежедневието може да използвате суха кърпа. Винаги използвайте специалните почистващи препарати, предназначени за естествена кожа. Освен за почистване, те служат и за поддържане на еластичността и мекотата на кожата.

Освен почистването и грижата за материала, трябва да съобразите мястото, на което ще разположите мебелите. Те не трябва да се поставят в близост от източници на топлина, като не се препоръчва и излагането им на пряка слънчева светлина. Трябва да внимавате и ако имате домашни любимци, които могат да надраскат и увредят кожата.

В Broshura.bg може да откриете промоционални оферти на различни мебели и други изделия от естествена кожа, които предлагат магазините. Както отбелязахме, цените на естествената кожа са високи, затова се възползвайте от намаленията и закупете желаното изделие на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!