Етажерка

Намерихме 17 резултата за Етажерка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 17 промоции за Етажерка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Етажерка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Етажерка

Дори и да обичаме хаоса, понякога се налага да го превърнем в космос, за да се порадваме на хармонията или за да направим добро впечатление на гостите или близките си хора. На всекиго се е случвало да захвърля книгите или аксесоарите си навсякъде из дома, а после да се чуди къде са. После ги намираме, когато вече не ни трябват или изглеждат зле. Затова етажерките са изключително полезни – те ни помагат да постигнем усещането за подреденост и естетизъм, от които толкова много имаме нужда…

Какви видове етажерки има? Каква да си купя?

Най-често делим етажерките на видове според функциите, които изпълняват. Има модели, предназначени за баня, за книги, обувки, ъглови или за стена. Освен това се предлагат различни варианти-могат да бъдат стоящи или вграждащи се. Съвременните апартаменти са доста малки и в старанието си да пестим място, често прибягваме до употребата на ъглови етажерки. Популярни са и тези, предназначени за книги. Най-често се изработват от стъкло, пластмаса или метал. Препоръчваме Ви да НЕ купувате тежки етажерки, а да се ориентирате към стъклените изчистени модели. Повечето предлагани модели са на модулен принцип, лесно се сглобяват. Има много оригинални и функционални въртящи се етажерки, които можем да използваме за своите обувки. Така пестим много място и лесно се ориентираме кои искаме да вземем.

Откъде да си купя етажерки за моя дом?

Може да направите своя избор от красиви етажерки в „Aiko”, “IKEA”,“Como”,”Mobbo”, “Jysk” и др. А защо да не се възползвате от офертите на големите магазини? Разгледайте брошурите ни и направете разумния избор!

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах