Етикети

Намерихме 1 резултат за Етикети в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Етикети.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.07 - 31.08 Office 1 Superstore

Подобни продукти от тази категория

01.07 - 31.08 Office 1 Superstore
01.07 - 31.08 Office 1 Superstore
01.07 - 31.08 Office 1 Superstore
03.08 - 09.08 Kaufland
03.08 - 09.08 Kaufland
01.08 - 30.09 Перфект

Повече информация за Етикети

От различните видове етикети, които съдържат кратки данни, може да получим информация за даден продукт, стока или предмет. Етикетите се различават по предназначение, което определя и разликите в оформлението им.

Какви етикети има?

Едни от най-разпространените етикети са т. нар. „ученически”. Те са предназначени за залепяне върху тетрадки, учебници и подвързии. Най-често те са самозалепващи се, но се предлагат и етикети без лепилен слой. Обикновено се продават на листове с различен брой етикети. При тези етикети има огромно разнообразие от цветове, форми и размери. Затова оставете Вашия ученик да направи избора им.

Другите популярни етикети са тези, които се използват в търговските обекти. С най-просто оформление са етикетите за цени за ръчно надписване. Те могат да бъдат с различни цветове и размери, като най-предпочитаните са самозалепващите се, които също се продават на листове. Ще намерите и самозалепващи се етикети на ролка. Те могат да имат и напечатани указателно съдържание – артикул, състав, произход и т.н. Популярни етикети, които не се залепят за продукта, са картонени и указващи само цената за брой, например. На пазара ще намерите и практични устройства за етикети – апликатори, пистолети за отпечатване и разлепване на самозалепващите се етикет и други.

Откъде да купим етикети?

Може да намерите различни видове етикети както в книжарниците, така и в магазините за офис консумативи и големите супермаркети, в които се продават и канцеларски материали. Разгледайте техните актуални промоционални оферти в Broshura.bg. Така ще може да закупите етикетите, от които имате нужда, а и желаното количество, на изгодна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах