Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Завеса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Завеса

Завесите за къщата са като връхната дреха за човека, правят впечатление дори от голямо разстояние. При първо посещение в дома Ви хората забелязват завесите, а дори от улицата може да се направи заключение за дома Ви по спуснатите завеси зад прозореца. Стил или кич, скромност или разкош, завесите в известна степен с маркер на статус.

Какви видове завеси има? Какви да избера?

При покупка на завеси не избирайте първите, които ви попаднат. Имайте предвид, че в най-често едни и също се използват няколко поредни години и ако не ви харесва външният им вид или материята, ежедневно ще пораждат у вас чувство на неудовлетворение. Когато избирате завеси, трябва да се съобразите със спецификата на апартамента или къщата Ви. Ако жилището Ви е представлява стара къща с големи прозорци, по-добре купете традиционни завеси. Внимавайте и при избора на количеството плат – нужно е той да бъде минимум един и половина пъти спрямо ширината на прозореца. На пазара има богат избор от завеси и пердета от различни платове и с разнообразни десени. Имайте предвид, че за малка стая не са подходящи едри шарки и фирури. За кухнята е добре да изберете завеси, които са изчистени, със свежи цветове. Хубаво е да съчетаете цвета на завесите с интериора. Цената на завесите е между 20 и 250 лева в зависимост от плата, модела и изработката.

Откъде да си купя завеси?

„Mr.Bricolage”, Jumbo” ,”Jysk” са някои от магазините, където може да разгледате. Преди това Ви съветваме да видите и брошурите на нашия сайт. Така ще знаете къде са най-добрите оферти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!