Завеса за баня Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Завеса за баня

Завесата за баня представлява парче плат, което ни осигурява така необходимото уединение в една от най-важните стаи във всеки дом – банята. Освен, че се грижат за нашия личен комфорт, завесите се слагат около душа, за да не се мокри останалата част на помещението. В банята релаксираме, така че правилният избор на завеса е много важен. Различните дизайни придават ефектен завършек на всяка една баня.

Какви завеси на баня можем да срещнем на пазара?

На пазара можем да срещнем завеси за баня в различни размери, в разнообразни цветове и дизайни. За завесата е важен и нейният състав. Съществуват два вида завеси за баня според материала, от който са изработени - ПВЦ завеса и текстилна завеса. Първият вид завеса е сравнително тънка, а почистването й не отнема много усилия и време. Единственото, което трябва да направите за целта е да я накиснете в топла вода и прах за пране. След това завесата се оставя да изсъхне, но за да не се измачка, най-добре е да я окачите на мястото й. Това важи за всички видове завеси независимо от материала, от който за изработени. ПВЦ завесата е подходяща за хора с по-органичен бюджет. Текстилна завеса от своя страна е по-плътна, а за да я изперем, можем да използваме пералната машина. Този вид завеса е по-подходящ за продължителна употреба.

Как да разберем кога трябва да сменим завесите за баня в дома си?

Да се поддържа банята чиста и подредена не е важно само от гледна точка на здравето, но също така и на безопасността. Множество бактерии могат да живеят във Вашата завеса, ако не я сменяте редовно. За съществуването на тези микроорганизми са виновни влагата и близостта на завесата до не дотам чисти повърхности. Без значение каква завеса сте избрали за Вашата баня, веднага щом видите петна върху нея трябва да я смените.

Откъде да купя завеса за баня?

Ако сте решили да сменяте завесата във Вашата баня, можете да разгледате брошурата в нашия сайт. Там се подбрали най-изгодните оферти на търговските вериги BauMax, MasterHaus, Чечосан, JYSK. Направете своя избор сега и превърнете банята си във Вашата любима стая.