Завивка

Намерихме 47 резултата за Завивка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 47 промоции за Завивка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Завивка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

02.01 - 31.01 Еником М

Подобни продукти от тази категория

01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
02.01 - 31.01 Еником М
02.01 - 31.01 Еником М

Повече информация за Завивка

Когато е хладно в стаята или просто искате да се сгушите уютно в леглото или на дивана, завивките вършат чудесна работа. Особено обичани са т.нар. олекотени завивки – много по-меки и удобни от одеялата, а вече се предлагат почти във всички магазини, с различен пълнеж и дебелина и разнообразни разцветки.

Какви завивки има? Каква да избера?

Някои олекотени завивки се пълнят с пера и естествен пух. Леките влакънца на пуха осигуряват въздушно пространство, където въздухът се задържа, а така съдържа и топлината,а после лесно възвръща формата си след компресия. Имайте предвид, че пухът е по-скъп от перата, особено гъшият, защото се счита за изключително луксозен. Естественият пълнеж от пера или пух е за предпочитане през синтетичния заради способността да позволява на влагата да се изпарява. Съществуват и хипоалергични пухени олекотени завивки, които са внимателно обработени, за да е избегнат евентуални алергични реакции. Пълнежът от вълна също е популярен, особено през зимните месеци. Цените на олекотените завивки от този вид са сравними с тези на завивките, изпълнени с пух. Ако не разполагате с много голям бюджет за покупка на завивка, можете да си изберете такава, която е със синтетичен пълнеж. Те са доста по-евтини от другите видове и са подходящи, ако имате алергия към перата например. Ако търсите завивка за топлите месеци, се продават одеяла, които са изключително тънки, без пълнеж, подходящи за завиване през пролетта и есента.

Какви цени да очаквам?

Най-тънките одеяла и олекотените завивки със синтетичен материал струват около 10-20 лева, а тези с гъши пух – между 200 и 400 лева.

Откъде да си купя завивка?

Завивки можете да си изберете от магазините на „Aiko”, “IKEA”, „Метро“, „Jumbo”, “Jysk” и др. Преди това проверете къде се предлагат продукти на промоция – следете редовно брошурите на нашия сайт, за да сте добре информирани.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах