Заздравител за нокти Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 183 магазина
Виж всички магазини

Информация за Заздравител за нокти

Красивите нокти са задължителни за всяка жена, а красотата им до голяма степен зависи от тяхното здраве. Един от най-лесните начини да направим ноктите си здрави, в домашни условия, е да използваме заздравител за нокти.

Какви видове заздравители за нокти има?

Най-популярните заздравители са под формата на безцветен или с лек нюанс лак. В търговската мрежа се предлагат разнообразни видове, предназначени за различни проблеми, свързани с ноктите. Обикновено продуктите са с комбинирана грижа – против нацепване и набраздяване на ноктите, за меки и чупливи нокти, срещу цепене и чупене на нокти, продукти за заздравяване, с UV защита и овлажняване, и много други. Предлагат се и продукти специално за грижа на кожичките, като ги омекотяват и овлажняват. Различните заздравители могат да съдържат витамини, калций, аминокиселини и минерали.

Какъв заздравител да изберем?

Изборът на подходящ заздравител е изцяло повлиян от Вашия личен проблем. Тъй като, в повечето случаи, имаме няколко проблема най-удачен е изборът на комплексен заздравител. В търговската мрежа се предлагат лакове 3 в 1 и дори 8 в 1. Те са удобен вариант, защото освен за заздравител се използват за основа и топ лак. Има много марки, от които да избираме – Titania, Perfect, Eveline, Golden rose, Manhattan и други.

Откъде да закупим заздравител за нокти?

В днешно време може да откриете продукти за ноктите във всеки голям супермаркет, но най-голям избор ще откриете в аптеките, магазините за козметика като Lilly, DM, както и може да поръчате от каталозите на Avon и Oriflame например. Ако искате да намерите най-изгодната цена на продукта, разгледайте промоционалните брошури на магазините в сайта Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!