Заздравител за нокти Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 14

    Открихме: заздравител за нокти

    Аптеки SOpharmacy брошура до 15.01.2019
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 179 магазина
Виж всички магазини

Информация за Заздравител за нокти

Красивите нокти са задължителни за всяка жена, а красотата им до голяма степен зависи от тяхното здраве. Един от най-лесните начини да направим ноктите си здрави, в домашни условия, е да използваме заздравител за нокти.

Какви видове заздравители за нокти има?

Най-популярните заздравители са под формата на безцветен или с лек нюанс лак. В търговската мрежа се предлагат разнообразни видове, предназначени за различни проблеми, свързани с ноктите. Обикновено продуктите са с комбинирана грижа – против нацепване и набраздяване на ноктите, за меки и чупливи нокти, срещу цепене и чупене на нокти, продукти за заздравяване, с UV защита и овлажняване, и много други. Предлагат се и продукти специално за грижа на кожичките, като ги омекотяват и овлажняват. Различните заздравители могат да съдържат витамини, калций, аминокиселини и минерали.

Какъв заздравител да изберем?

Изборът на подходящ заздравител е изцяло повлиян от Вашия личен проблем. Тъй като, в повечето случаи, имаме няколко проблема най-удачен е изборът на комплексен заздравител. В търговската мрежа се предлагат лакове 3 в 1 и дори 8 в 1. Те са удобен вариант, защото освен за заздравител се използват за основа и топ лак. Има много марки, от които да избираме – Titania, Perfect, Eveline, Golden rose, Manhattan и други.

Откъде да закупим заздравител за нокти?

В днешно време може да откриете продукти за ноктите във всеки голям супермаркет, но най-голям избор ще откриете в аптеките, магазините за козметика като Lilly, DM, както и може да поръчате от каталозите на Avon и Oriflame например. Ако искате да намерите най-изгодната цена на продукта, разгледайте промоционалните брошури на магазините в сайта Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!