Захар

Намерихме 1 резултат за Захар в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Захар.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

03.10 - 09.10 T MARKET

Подобни продукти от тази категория

03.10 - 09.10 T MARKET

Повече информация за Захар

Дори и да избягвате шоколадите, тортите, вафлите и другите сладки изкушения, Вие приемате голямо количество захар, понякога без да знаете. В консервите, млеката, плодовите напитки, безалкохолните, мармаладите има толкова фруктоза, че трудно бихте избегнали приема на продукти без наличие на захар. Това не е проблем, ако следим здравословното си състояние и сме в добра форма. Ако имаме проблеми обаче, е нужно да преосмислим начина си на хранене.

Какво трябва да знам за захарта?

Захарта е един от най-купуваните и използвани продукти в хранителната индустрия. Произвежда се от захарна тръстика или захарно цвекло и първоначално подсладителят е бил привилегия на богатите. Едва през XIX век се разпространява масово и става необходим продукт за всяко домакинство. Прекомерната употреба на захар води до множество заболявания, затова е добре да бъдем умерени в консумацията си. Още повече, че плодовете също съдържат захар, като най-много е съдържанието й в бананите, черешите, вишните, гроздето и смокините. През последните години изключителна популярност придоби т.нар. кафява захар, която е по-безвредна от бялата, но и по-скъпа. Добре е да знаете, че препоръчителната доза захар на човек за 1 ден е около 20 грама. Не прекалявайте с подслаждането на кафето или чая, използвайте мед, когато можете.

От кои магазини да си купувам захар?

Продуктът е разпространен във всички големи търговски вериги като „Lidl”, “Kaufland”, „Фантастико“, “CBA”, „Моят магазин“, „Пикадили“,“ BILLA“ и др. Ако искате да спестите пари и да пазарувате продукти на промоции, гледайте нашия сайт редовно, защото посредством брошурите на него ще се информирате за актуалните оферти в големите магазини.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах