Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Зехтин Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
 • стр: 4

  Открихме: екстра върджин

  Хит Хипермаркет брошура до 27.05.2018
 • стр: 3

  Открихме: екстра върджин, 1

  Хит Хипермаркет брошура до 27.05.2018
 • стр: 3

  Открихме: екстра върджин

  Магазинъ 345 брошура до 27.05.2018
 • стр: 3

  Открихме: екстра върджин, 1

  Хит Хипермаркет брошура до 27.05.2018
 • стр: 3

  Открихме: “филипо берио” екстра

  Дар брошура до 27.05.2018
 • стр: 1

  Открихме: екстра върджин

  Фантастико брошура до 30.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Зехтин

Зехтинът е един полезен и здравословен заместител на рафинираното олио. Все повече домакинства го използват за готварски цели, като по този начин придават прекрасен и неповторим вкус на храната.

Какво да трябва да знаем за зехтина?

Зехтинът се произвежда от маслини и има много благоприятно въздействие върху нашия организъм. Той се препоръчва за поддържане на здравословно ниво на холестерола, спомага за подобряване на косата и кожата, а също така наскоро е доказано, че съдържа противовъзпалителни съедиения. Може да го използвате за салати, ястия от всякакъв вид, дори и за пържене. Ароматът му е много приятен, а честата му употреба спомага за укрепване на костите.

Специалният вид зехтин Екстра Върджин е има най-полезни въздействия въху нас. Той е създаден по специална технология, която запазва цялостните качества на маслината, от която се извлича. Създаден от маслини и вода, той не е рафиниран и е лишен от всякакви консерванти. Има и други видове, сред които са чистият зехтин, зехтин Върджин и зехтин Помас. Тези видове се обуславят от различните нива на киселинност на продуктите, техният аромат и вкус.

На кои марки да се доверим и откъде да пазаруваме?

На пазара вече има богато разнообразие от марки и видове зехтин, като цените за потребителите стават все по-достъпни. Сред тях са Родон, Гролш, Дел Алма, Фреско, Аспис, Карапели и други. Можете да откриете промоционални оферти за зехтин в каталозите на магазини Била, Кауфланд, Лидл, Метро, Т Маркет, ЦБА, Пикадили, Карфур, Дар и други. Разгледайте каталозите им на нашия сайт и преценете кой вид е подходящ за Вас и Вашето семейство.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!