Зърнена закуска Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 184 магазина
Виж всички магазини

Информация за Зърнена закуска

Научно е доказано, че хората, които закусват редовно, живеят по-здравословно, защото засищат от сутринта организма си, а през деня са сити и не злоупотребяват с прекомерна консумация на храна. Обратно-тези, които гладуват, вечерта са лакоми и пренатоварват организма си с големи количества продукти. Затова е добре да се закусва, за да бъдем спокойни и изпълнени с енергия през деня.

Какви видове зърнени закуски има? Каква да си избера?

Според степента си на третиране те се делят основно на мюсли и флейкс. Първите са механична смеска от пресовани овесени ядки и сушени плодове. Съставките от лешници, бадеми, сушени плодове и т.н. се събират, размесват се и се дозират. Рядко се използва химическа или топлинна обработка при приготвянето им. Обикновено се консумират заедно с течност, най-често прясно мляко, вода, кисело мляко и др. Флейксът е базиран на брашното и смлените зърна, към които се добавят витамини и др. Използва се процесът екструдация (смесване, продуктите минават през високо налягане). Корнфлейксът, наричан още царевичен флейкс, е много използван. Освен това на пазара има и овесен, пшеничен, ечемичен оризов флейкс. По принцип в пакета зърнена закуска флейксът е еднороден, но понякога има смес от няколко вида-например мидички, топчета,  форма на листенца и др. Избирайте продукти, в които има по-малко захар-нека максимумът да бъде 5 гр. или по-малко за порция. Четете съдържанието на етикета и купувайте чисти хранителни стоки.

Кои марки зърнени закуски са добри? Откъде да купя зърнена закуска?

Сред лидерите на пазара за зърнени закуски са продуктите на “Nestle”, “Goody”, “Silvi”, “Nesquick”, “Natura” и др. Ако се стараете да пестите пари и да пазарувате разумно, Ви съветваме да следите сайта ни за новите брошури с намаления, които качваме на него.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!